Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı değişimden yana olduğunu açıkladı.

Kurultayda Konuşan Ocaklı: Ben Tayyip Erdoğan’ı en çok üzenlerdenim Cumhuriyet Halk Partisi Kurultayında Konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı değişimden yana olduğunu açıkladı. Doğancan İLEK Cumhuriyet Halk Partisi..

Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı değişimden yana olduğunu açıkladı.
Son Güncelleme: Bu Haber 191 views Whatsapp

Kurultayda Konuşan Ocaklı: Ben Tayyip Erdoğan’ı en çok üzenlerdenim
Cumhuriyet Halk Partisi Kurultayında Konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı değişimden yana olduğunu açıkladı.

Doğancan İLEK

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultayında Konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı değişimden yana olduğunu açıkladı.

Kurultayda canlı yayında konuşan Rize Milletvekili 46 Yıl sonra Rize’den Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı en çok üzenlerden biri olduğunu söyleyerek Karadeniz’de vatandaşlarında değişimden yada olduğunu söyledi.

Ocaklı 46 Yıl sonra Rize’den Milletvekili olarak seçildiğini söyleyerek”Benim bir fikrim var. Ben 46 yıl sonra Rize’den Milletvekili seçildim. Rizelilerin 3’de 1’inin oyunu aldım, bu kurultayda insanlar üzülebilir ve ya sevinebilir ama ben Tayyip Erdoğan’ı en çok üzenlerdenim. Tayyip Erdoğan’a en çok sancı verenlerdenim. “ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultayında Canlı yayın konuğu olan Ocaklı: “Bu kurultay bittiğinde eğer bir değişim ile Cumhuriyet Halk Partisi Halkın karşısına çıkarsa o zaman Rize’de ve Türkiye’de çok daha büyük başarılar elde edeceğiz buna eminim. Bu kurultay bittiğinde iki seçenekten biri olacak. Bir tanesi Sayın Genel Başkanımız delegelerimizin kararıyla devam edebilir bir diğer sonuç ise genel başkanımızın önüne bir unvan daha koyulur ve onursal genel başkan ilan edilir ve Özgür Özel beyde genel başkan seçilebilir. “şeklinde konuştu.

Türkiye’nin değişime ihticacı olduğunu söyleyen Ocaklı: “Ben şu anki ölçümlerime göre delegelerimizin Özgür bey lehine karar vereceklerini düşünüyorum. Türkiye’nin buna ihtiyacı var, Türkiye’nin değişime ihtiyacı var.

Bizim seçim bölgemizde bir araya geldiğimiz insanlarla çokça müzakere ettik. Kurultay delegelerimiz parti örgütlerimizin tamamıyla Karadeniz’in bir çok yerinde Çay tarlalarını, kahvehaneleri gezerek oralardan aldığımız sokak görüşleri ile kanaatlerimizi oluşturduk. Bu bireysel bir kanaat değildir, en azından kendi adıma söylüyorum. “ dedi.

TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN DEĞİŞİMDEN YANAYIM

Ocaklı “Herhangi bir neden den dolayı değişim tercihim yoktur. Değişim tercihimin nedeni Türkiye’nin önünü açmaktır. Önümüzdeki yerel seçimlerde Rize için söyleyeyim bir tane olan belediyemizi Rize’nin yarısını alarak taçlandırabiliriz. Bunu yapacak olan seçmenler bu değişimin önünü bize açın diye ödev verdiler bizde geldik kurultayda bunun için çalışıyor. “ şeklinde konuştu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş