RİZE LİSESİNDEKİ ANLAMLI ZİYARET VE DEMLUK ÇAYEVİNDEKİ BULUŞMA

RİZE LİSESİNDEKİ ANLAMLI ZİYARET VE DEMLUK ÇAYEVİNDEKİ BULUŞMAYarım asırdan fazla tam 55 yıl sonra mezun oldukları Rize Lisesini ve Rize’yi görmek için bir grup Liseli Rize’ye geliyorlar.1967 yılında Giresun, Ordu..

RİZE LİSESİNDEKİ ANLAMLI ZİYARET VE DEMLUK ÇAYEVİNDEKİ BULUŞMA
Son Güncelleme: Bu Haber 180 views Whatsapp

RİZE LİSESİNDEKİ ANLAMLI ZİYARET VE DEMLUK ÇAYEVİNDEKİ BULUŞMA

Yarım asırdan fazla tam 55 yıl sonra mezun oldukları Rize Lisesini ve Rize’yi görmek için bir grup Liseli Rize’ye geliyorlar.
1967 yılında Giresun, Ordu ve Artvin’de yatılı okumak için Rize’ye gelen ve Rize lisesi pansiyonunda 6 yıl yatılı okuyarak Rize Lisesinden mezun olanlardan bir grubu 17 Mayıs 2024 Cuma günü (yarın) Rize’ye gelerek Rize Lisesini ve Rize’yi ziyaret edecekler.
Gezi tertip komitesi yaptığı açıklamada
“İlkokuldan mezun olduktan sonra yatılı okumak için geldiğimiz Rize’ye orta kısım ve liseyi Rize Lisesinde okuyarak mezun olduk. Ardından değişik üniversiteler ve fakültelerden mezun olarak çalışma hayatına atılarak emekli olduk. Rize’de okulken çok iyi dostlar ve arkadaşlar edindik ama aradan geçen yarım asırdan sonra birkaç Rizeli arkadaşımızın dışında diğer Rizeli okul arkadaşlarımızın izimi kaybettik.
Giresun ve Ordu’daki bir grup arkadaşlarımızla yarın Rize’ye geleceğiz.
Rize’nin suyunu içmiş yemeğini yemişiz ve havasını tatmışız bir vefa borcumuz var bunu da ziyaretimizde gidererek nostaljı yaşayacağız” bildiriminde bulundular.
1967/1973 yılları arasında Rize Lisesinde öğretmenlik yapan ve okuyan okuldaşlarımızı 17 Mayıs Cuma günü Rize Atatürk Caddesindeki DEMLUK ÇAYEVİNDE
saat 15:30 buluşma ya bekliyoruz

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş