RİZE HALK EĞİTİM BİNASI TAHLİYE Mİ EDİLİYOR?

RİZE HALK EĞİTİM BİNASI TAHLİYE Mİ EDİLİYOR? -RİZE CHP KADIN KOLLARI HALK EĞİTİM’İN TAHLİYESİNE KARŞI İSMET KÖSOĞLU RİZE-CHP Rize Kadın Kolları Halk Eğitim Merkezinin Vergi Dairelerine tahsis edilmesine karşı olduklarına..

RİZE HALK EĞİTİM BİNASI TAHLİYE Mİ EDİLİYOR?
Son Güncelleme: Bu Haber 366 views Whatsapp

RİZE HALK EĞİTİM BİNASI TAHLİYE Mİ EDİLİYOR?

-RİZE CHP KADIN KOLLARI HALK EĞİTİM’İN TAHLİYESİNE KARŞI

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-CHP Rize Kadın Kolları Halk Eğitim Merkezinin Vergi Dairelerine tahsis edilmesine karşı olduklarına dair yazılı bir açıklamada bulundu.

CHP Kadın Kollarının yazılı açıklaması şöyle’Rize Halk Eğitim binası şehrimizdeki kentsel dönüşüm sürecine takılarak maalesef ki Kaçkar vergi dairesi ve Yeşil Çay Vergi dairelerine tahsis edilmek üzeredir. Halk Eğitim Müdürlüğüne yaptığımız ziyaret sonucunda aldığımız bilgiye göre henüz ellerine gelen resmi bir yazı olmamakla birlikte oluşumun bu yönde ilerlediği yönündedir.

Milli Emlak tarafından mevcut bina Rize Halk Eğitim Müdürlüğü’ne 33 yıllığına devredilmiştir. Bu süreç de mevcut Vergi dairelerimizin ihtiyacından dolayı Halk Eğitim Merkezinin taşınma kararı alınmıştır. Şehrin tam merkezinde olan Halk Eğitim binası trafik sıkışıklığı da düşünülürse fiziki olarak bu duruma uygun değildir. Hali hazırda daha 3 yıldır maddi manevi büyük emekler vererek geçtikleri binalarının 2 yıllığına geri alınması, doğaldır ki usta öğreticilerimizi ve kursiyerlerimizi mağdur edecektir.

Kurslara katılım sağlayarak meslek edinip evden iş gücüne katkı sağlayan kadınlarımızın Halk Eğitim binasının şehir dışına taşınmasıyla kurslara ulaşımı da zorlaşacaktır. Bu durum her zaman ki gibi yanız bırakılan usta öğreticilerimizi çok üzmüştür. Emekçi kadın olan usta öğreticilerimiz bana göre halkın bel kemiklerindendir. Eski bir usta öğretici olarak verilen emeğin farkındayım ve emeğe saygı duyulması gerektiğini düşünüyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanlığı olarak usta öğreticilerimizi ve emekçi kadınlarımızı destekliyoruz’denildi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş