Rize Firmalarından Samsun’a Çıkarma

Rize Firmalarından Samsun’a Çıkarma Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)Samsun Şubesi ev sahipliğinde 19 ilden MÜSİAD üyesi iş insanlarının katıldığı 3. Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı Samsun’da gerçekleştirildi. Programda tanışmanın..

Rize Firmalarından Samsun’a Çıkarma
Son Güncelleme: Bu Haber 477 views Whatsapp

Rize Firmalarından Samsun’a Çıkarma

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)Samsun Şubesi ev sahipliğinde 19 ilden MÜSİAD üyesi iş insanlarının katıldığı 3. Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı Samsun’da gerçekleştirildi. Programda tanışmanın ardından oluşturulan sektörel masalarda MÜSİAD üyeleri firmalarını ve satmış oldukları ürünlerini tanıtarak birlikte iş yapabilme süreçlerini değerlendirdiler.

Toplantının değerlendirmesini yapan MÜSİAD Rize Başkanı Taner Yelkenci, “Programda üretim, imalat, makine, gıda, inşaat, perakende, enerji, otomotiv, sağlık, savunma sanayi ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren MÜSİAD üyelerinin katılımıyla oluşturulan sektörel masalarda yapılan görüşmelerimiz firmalarımız açısından verimli geçti. Sektörel olarak ayrılmış masalarda firmalarımızı ve ürünlerimizi tanıttık, ticaretlerimizde yaşamış olduğumuz problemleri ve çözüm yollarını değerlendirerek, birlikte iş yapabileceğimiz çalışmaları istişare ettik. İş geliştirme toplantılarımız farklı şubelerimizin ev sahipliğinde yapılmaya devam edecek. Yapmış olduğumuz bu gibi toplantılarla, bölgemizde yer alan MÜSİAD şube üyelerimiz başta olma üzere tüm MÜSİAD üyelerimiz ile ticaretlerimizi geliştirerek bu zor günlerde birlik ve beraberlik içerisinde ticaretimizi artırmayı hedefliyoruz.  Önümüzdeki günlerde de MÜSİAD üyesi firmalarımızın katılımıyla şubemizin ev sahipliğinde Bölgesel İş Geliştirme Toplantımızı Rize’de yapmayı planlamaktayız.” Dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.