Rize Emniyetinden uyuşturucu operasyonu

Rize Emniyetinden uyuşturucu operasyonu HABER: NECATİ DİLİ Rize Emniyet Müdürlüğü il merkezinde yaptığı üst ve araç aramasında uyuşturucu madde ele geçirdi. Gözaltına alınan 5 kişiden 3’ü cezaevine gönderildi. Rize Emniyet..

Rize Emniyetinden uyuşturucu operasyonu
Son Güncelleme: Bu Haber 137 views Whatsapp

Rize Emniyetinden uyuşturucu operasyonu

HABER: NECATİ DİLİ
Rize Emniyet Müdürlüğü il merkezinde yaptığı üst ve araç aramasında uyuşturucu madde ele geçirdi. Gözaltına alınan 5 kişiden 3’ü cezaevine gönderildi.
Rize Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri il genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalarına devam ediyor. Nisan ayının ilk 4 gününde il Merkezinde yakalaması yapılan şahısların üst ve araç aramasında 1 parça halinde 88,13 gr. Sentetik Kannabinoid (Bonzai) , 3 parça halinde 102,05 gr. Metamfetamin Maddesi, 10 adet Ecstasy Maddesi, 6 parça halinde 747,24 gr. Esrar Maddesi, 6 adet gümrük kaçağı İçki, 270 paket gümrük kaçağı Sigara, 1 Adet Hassas Terazi, 8 adet Fişek ele geçirdi. Konu ile ilgili toplam 5 şahsa uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti, kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçlarından adli işlem yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin akabinde adli makamlara sevk edilen 3 şahıs ilgili mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş