RİZE EMNİYETİNDEN HUZUR VE GÜVEN UYGULAMALARI

RİZE EMNİYETİNDEN HUZUR VE GÜVEN UYGULAMALARI Rize’nin yeni İl Emniyet Müdürü Murat TÜRESİN, İlimizdeki mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, trafik yönünden gerekli kontrollerin sağlanması amacıyla yapılan şok uygulamaları..

RİZE EMNİYETİNDEN HUZUR VE GÜVEN UYGULAMALARI
Son Güncelleme: Bu Haber 214 views Whatsapp

RİZE EMNİYETİNDEN HUZUR VE GÜVEN UYGULAMALARI

Rize’nin yeni İl Emniyet Müdürü Murat TÜRESİN, İlimizdeki mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, trafik yönünden gerekli kontrollerin sağlanması amacıyla yapılan şok uygulamaları yerinde denetledi. Emniyet Müdür Türesin, yapılan periyodik uygulamalar hakkında, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gökhan Nazlım ve Emniyet Şube Müdürlerinden bilgi aldı. Rize Emniyet Müdür Türesin ”Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayarak meydana gelecek her türlü olayların önlenebilmesi için bu tür uygulamalara aralıksız önem vereceğiz ve devam edeceğiz. ” dedi. Rize Emniyet Müdürlüğü; şehrimizde var olan huzurun ve güven ortamının devam ettirilmesi adına suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir, şeklinde kamuoyuna duyuruldu. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş