RİZE EMNİYETİNDEN BAŞARILI OPERASYON

Silah Kaçakçılığı Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde İlimiz Ardeşen ve Fındıklı ilçelerinde eş zamanlı yapılan operasyon kapsamında 6 şahsın adres ve araçlarında arama..

Son Güncelleme: Bu Haber 270 views Whatsapp

Silah Kaçakçılığı Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde İlimiz Ardeşen ve Fındıklı ilçelerinde eş zamanlı yapılan operasyon kapsamında 6 şahsın adres ve araçlarında arama ve el koyma işlemi yapılmıştır. M.H.B. isimli şahsın ikametinde bulunan müştemilat kısmında yapılan aramada silah parçaları ve silah yapımında kullanıldığı değerlendirilen; *2 adet metal tabanca gövdesi *8 adet tabanca namlusu *7 adet metal tabanca sürgüsü (üst kapak) *11 çift ahşap kabza kapağı *5 adet metal tabanca şarjörü *1 adet tabanca tetiği *1 adet tabanca pimi *2 adet namlu ucu aparatı *1 adet tetik kolu ve 24 adet tabanca yayı ele geçirilmiştir. Müdürlüğümüzce toplam 6 şahsa adli işlem yapılmış olup, ilimiz genelinde silah ve mühimmat kaçakçılığının önüne geçilmesi ve engellenmesi adına çalışmalarımız devam etmektedir.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş