RİZE EMNİYETİNDEN BAŞARILI ÇALIŞMALAR

17.01.2023 günü İlimiz merkezinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahısların bulunduğu araç durdurulmuş, araçta yapılan kontrollerde uyuşturucu ve uyarıcı madde tespit edilmesi üzerine soruşturmanın genişletilmesiyle birlikte araçta bulunan..

RİZE EMNİYETİNDEN BAŞARILI ÇALIŞMALAR
Son Güncelleme: Bu Haber 208 views Whatsapp
17.01.2023 günü İlimiz merkezinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahısların bulunduğu araç durdurulmuş, araçta yapılan kontrollerde uyuşturucu ve uyarıcı madde tespit edilmesi üzerine soruşturmanın genişletilmesiyle birlikte araçta bulunan şahıslarla irtibatlı olduğu değerlendirilen 3 şahıs daha tespit edilerek yapılan çalışmalar sonucu yine İlimiz merkezinde uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle birlikte yakalanmıştır. Yapılan çalışmalar neticesinde;

· 105 adet Sentetik Ecza Hap,
· 4 parça halinde toplam daralı ağırlığı 3,82 gram Metamfetamin Maddesi,
· 1 parça halinde toplam daralı ağırlığı 0,86 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) Maddesi,
· 1 parça halinde toplam daralı ağırlığı 0,40 gram Esrar Maddesi ele geçirilmiştir.
 Konu ile ilgili Müdürlüğümüzce 5 şahıs hakkında gerekli adli işlemler yapılmış olup S.K. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, M.A., İ.Y., T.Ö., isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş