RİZE ASKF BAŞKANI ALİ ÇELİK’ DEN AHDE VEFA ÖRNEĞİ

RİZE ASKF BAŞKANI ALİ ÇELİK’ DEN AHDE VEFA ÖRNEĞİ Rize3 Amatör Spor kulüpler Federasyon Başkanı Ali Çelikten ahde vefa örneği. HABER: NECATİ DİLİ FOT: OSMAN KÖSEOĞLU Rize Şenol Birol Futbol..

RİZE ASKF BAŞKANI ALİ ÇELİK’ DEN AHDE VEFA ÖRNEĞİ
Son Güncelleme: Bu Haber 388 views Whatsapp

RİZE ASKF BAŞKANI ALİ ÇELİK’ DEN AHDE VEFA ÖRNEĞİ

Rize3 Amatör Spor kulüpler Federasyon Başkanı Ali Çelikten ahde vefa örneği.

HABER: NECATİ DİLİ FOT: OSMAN KÖSEOĞLU

Rize Şenol Birol Futbol Sahasında Oynanan BAL’ a Yükselme maçı devre arasında plaket töreni düzenlendi.

Rize ASKF başkanı Ali Çelik Rize Amatörü kulüplerinde başkanlık eden ve Amatörde futbolda yıllarca çeşitli kademelerinde görev yapan amatörün gönüllülerini unutmadı. Ebediyete intikal eden sporun içinden gelenleri yakınlarına plaketler taktim edildi. Necati Dilinin sunumuyla Ardeşen spor kulüp başkanlığı yapmış olan Merhum Mehmet Çakıroğlu’na, ASKF başkanı Ali Çelik tarafında oğlu Melikşah Çakıroğlu’na plaketi taktim edildi.

Ayrıca Amatör futbolun duayenlerinden olan yıllarca Esnaf sporda Başkanlık yapan aynı zamanda şair olan Merhum Kemal köse de unutulmadı Kemal Kösenin plaketi, Yeğeni olan Kerim Köseye Güneysu spor başkanı Rıfat Özer tarafından taktim edildi,

Amatör sporda yıllarca çeşitli görevlerde bulunan Rahmetli Hamit Saraca Plaketi, Çayeli spor kulüp başkanı Adnan Engin Sofu tarafından, Kardeşi Muhtar İsa Saraç’a taktim edildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş