RİZE ASKF BAŞKANI ALİ ÇELİK’ TEN KINAMA YAZISI

RİZE ASKF BAŞKANI ALİ ÇELİK’ TEN KINAMA YAZISI Kamuoyuna Önemle Duyurulur: 05.04.2023 tarihinde Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı stadında oynanan TFF Bölgesel Amatör lig 3. Grup DSİ Karadeniz spor Rize Özel..

RİZE ASKF BAŞKANI ALİ ÇELİK’ TEN KINAMA YAZISI
Son Güncelleme: Bu Haber 499 views Whatsapp

RİZE ASKF BAŞKANI ALİ ÇELİK’ TEN KINAMA YAZISI

Kamuoyuna Önemle Duyurulur:
05.04.2023 tarihinde Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı stadında oynanan TFF Bölgesel Amatör lig 3. Grup DSİ Karadeniz spor Rize Özel idare spor futbol müsabakası sonrasında Şehrimizin güzide kulübü Rize Özel İdare Spor kulübünün oyuncu teknik ekip ve yöneticisine DSİ Karadeniz futbol kulübünün sahada olan oyuncu teknik ekip ve yöneticilerinin toplu şekilde acımasızca fair -play ruhundan uzak saldırgan davranışları kesinlikle kabul edilemez. Bu zihniyette olan kişilerin Türk futboluna hiçbir katkısı olmayacağı gibi çok büyük zararlar verdiği aşikardır.Rize Amatör spor kulüpleri federasyonu olarak Trabzon’da yaşanan bu nahoş olayın iki komşu akraba olmuş ilin dostluğuna asla zeval gelmemesi için elimizden gelen hassasiyeti göstereceğinden kimsenin şüphesi olmayacaktır. Bu çirkin olaya karışan oyuncu teknik ekip ve yöneticilerine gereken yaptırımı Dsi Karadeniz sporun sorumlularının yapacağından şüphemiz yoktur. Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak bu çirkin saldırıyı kınıyor tekrar yaşanmamasını diliyoruz.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş