Rize Artvin Havalimanı da büyük güne hazır

Rize Artvin Havalimanı da büyük güne hazır Süper Lig’e doğrudan yükselebileceği Altınordu karşılaşması için Çaykur Rizespor’a Rize Artvin Havalimanından da destek geldi. Çay bardağı şeklinde kule binası yeşil mavi renklere..

Rize Artvin Havalimanı da büyük güne hazır
Son Güncelleme: Bu Haber 276 views Whatsapp

Rize Artvin Havalimanı da büyük güne hazır

Süper Lig’e doğrudan yükselebileceği Altınordu karşılaşması için Çaykur Rizespor’a Rize Artvin Havalimanından da destek geldi. Çay bardağı şeklinde kule binası yeşil mavi renklere dönüştü.

HABER:ARZU ERBAŞ

Spor Toto 1. Lig’in son haftasında Çaykur Rizespor bugün evinde Altınordu FK ile karşılaşacak. Süper Lig’e doğrudan yükselmek için beraberlik veya galibiyete ihtiyacı olan Çaykur Rizespor’a bu önemli karşılaşmada yoğun bir taraftar desteği bekleniyor. Çaykur Didi Stadında saat:16’da başlayacak karşılaşma öncesi şehirden destek geliyor. Rize Artvin Havalimanında ise çay bardağı şeklinde ki kule binası yeşil mavi renklere büründü. Mavi renkle ışıklanan kulede yeşil renkle Çaykur Rizespor yazısı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş