RİZE AMATÖR TARİHİNDEN KESİTLERLE DEVAM EİYORUZ

    AÇILIŞ MAÇI RİZE BAROSUNUN Rize de oynanan Avukatlar Müsabakasının ilk karşılaşması, Rize Çay kur Didi stadyumunda oynandı. Müsabakayı Kaçkar TV canlı olarak yayınladı. Karşılaşma dostluk içeresinde oynandı. 70..

RİZE AMATÖR TARİHİNDEN KESİTLERLE DEVAM EİYORUZ
Son Güncelleme: Bu Haber 300 views Whatsapp

 

 

AÇILIŞ MAÇI RİZE BAROSUNUN

Rize de oynanan Avukatlar Müsabakasının ilk karşılaşması, Rize Çay kur Didi stadyumunda oynandı.

Müsabakayı Kaçkar TV canlı olarak yayınladı. Karşılaşma dostluk içeresinde oynandı. 70 dakika sonunda Rize Barosu 5-0 kazanarak üç puanı alan taraf oldu.

( Müsabakalar çift devreli 35 er dakika üzerinden oynanır. )

Müsabakanın ilk yarısı Rize barosunun 2-0 galibiyeti ile bitti. İkinci yarıda üç gol daha atan Rize Barosu sahadan 5-0 galip ayrılan taraf oldu. Rize Barosu adına Uğur Al kurt 13, 35 ve 51. Dakikada üç gol atarak hat trik yaptı. Kürşat Mercan 38.  Mustafa Terzioğlu 61. Dakikada golleri attılar.

Haber- foto-Necati Dil i

 

 

 

Yıllar önce Rize Atatürk stadında bir nostalji BÖLÜM 3

Şu an Rize Derepazarı Stadında Stat müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yapan Rahmi Aslanın bir resmi elimize geçti sevgili gazeteci FAİK Bakoğlu tarafından bizlere ulaştı. Faik Bakoğlu Zümrüt Rize gazetesinin imtiyaz sahibiydi. Şimdi oğlu Ali Bakoğlu imtiyaz sahibi olarak görev yapmaktadır. Faik Bakoğlu’nda resmi aldık bizleri kırmadı

Yer Rize Atatürk stadı ÇAYKUR Rize sporun bir maçı orta hakem Ali Kunuk. O zamanın  Futbol saha komiserde şemsiyeli Rahmi Aslan. Aslan: Yıl 1982 aradan uzun yıllar geçti. Tam 35 senelik bir resim bizlerde o zamanlar futbol saha komiserleri olarak görev yapıyorduk dedi

Rahmi Aslan 2022 senesinde Gençlik spor il müdürlüğünden emekli olmuştur. Kendisine sağlıklı uzun ömürler dilerim.

BURDA KALDIKYILLAR ÖNCESİ

 

NECATİ DİLİ / ZAFER KANBUROĞLU nun arşivinden

 

O yıllarda futbol bölgesel eleme maçları vardı. Diyen Zafer Kanburoğlu resimlere bakarak o yılları tekrar hatırlayarak bizlerle aktarmaya başladı. Elendiğiniz takımlardan futbolcu alabiliyordunuz. Bizde o yıllarda Samsun, Giresun, Ordu, Takımlarını elemiştik. Samsundan Osman Arpacıoğlu yine Samsundan Aydın Ordudan kaleci Tamer, Giresun dan Muhlis ve Hüseyin i kadromuza aldık. Antrenörümüz Tuncay Mataracı Konya da Gurup birincisi olarak finale kaldık diyerek sözlerini sürdüren Kanburoğlu: Finalde Ankara da 2- 0 galipken gollerimizi Osman Arpacıoğlu ve ben ( zafer Kanburoğlu ) attık. Müsabakayı 4-2 Ankara Karmasına kayıp ettik ve Türkiye 2. Olduk dedi.

RESİMDEKİLER: Tuncay Kanburoğlu,( antrenör ) ,Zafer Kanburoğlu. Osman Arpacıoğlu, Kaleci Tamer, Sedat, Mahmut, Hüseyin   OTURANLAR: Erkan, Mustafa , Muhlis , Hamit, Önder , Mustafa , Aydın 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş