Rize amatör Spor kulüpleri tarafından  Rize il Emniyet müdürlüğüne ziyaret

Rize amatör Spor kulüpleri tarafından  Rize il Emniyet müdürlüğüne ziyaret Rize Askf Başkanı Ali Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri Rize il Emniyet Müdürünü ziyarette bulundular. ASKF başkanı Ali Çelik: Rize‘de..

Rize amatör Spor kulüpleri tarafından  Rize il Emniyet müdürlüğüne ziyaret
Son Güncelleme: Bu Haber 192 views Whatsapp

Rize amatör Spor kulüpleri tarafından  Rize il Emniyet müdürlüğüne ziyaret

Rize Askf Başkanı Ali Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri Rize il Emniyet Müdürünü ziyarette bulundular.

ASKF başkanı Ali Çelik: Rize‘de yapılan amatör müsabakalarda bizleri her konuda destekleyen, bu konuda emniyetimizi sağlayan değerli emniyet mensuplarının müdürleri ve müdür yardımcılarını ziyaret ederek teşekkürlerimizi ilettik. Rize genelinde Amatör sporlarla ilgili sorunlarımızı konuşarak önümüzdeki günlerde yapılacak olan amatör müsabakalarda herhangi bir emniyet sıkıntısı yaşanmaması için tedbirler alınması konusunda fikir alışverişinde bulunduk bu vesileyle bizi misafir eden değerli emniyet il müdürüm Murat Türesin ve müdür yardımcısı Ahmet Şahın beyefendiye başarılarının devamını dilerken, kendilerine Amatör statlarında başarılı bir şekilde görev yapan tüm Emniyet mensuplarına edi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş