RİZE AMATÖR FUTBOLDA KUPA TÖRENİ

RİZE AMATÖR FUTBOLDA KUPA TÖRENİ   Rize’de Amatör futbol maçlarının sona ermesiyle kategorilerinde Şampiyon olan kulüplere Şampiyonluk kupaları taktim edildi. Kupa töreni Rize Şenol Birol Futbol sahasında yapıldı. Kupa törenine..

RİZE AMATÖR FUTBOLDA KUPA TÖRENİ
Son Güncelleme: Bu Haber 368 views Whatsapp

RİZE AMATÖR FUTBOLDA KUPA TÖRENİ

 

Rize’de Amatör futbol maçlarının sona ermesiyle kategorilerinde Şampiyon olan kulüplere Şampiyonluk kupaları taktim edildi.

Kupa töreni Rize Şenol Birol Futbol sahasında yapıldı.

Kupa törenine şampiyon olan takımların yanı sıra futbolcular ve yöneticilerde katıldı. Organizasyonun ev sahipliğini Rize ASKF başkanı Ali Çelik tarafından yapıldı. Töreni çok sayıda taraftar topluluğu da izleme fırsatı yakaladı.

Rize Süper amatör futbolda şampiyon olan Veliköy spora kupasını Rize il Genel sekreteri Ümit Hüseyin Sarı tarafından taktim edildi.

U- 18 de şampiyon olan Rize Belediyesi futbol takımına kupası Çayeli spor kulüp başkanı Engin Safi Oğuz tarafından taktim edildi.

U- 16 şampiyon olan Ardeşen spora kupası Veliköy spor kulüp başkanı Hasan kopuz tarafından taktim edildi.

Rize birinci amatör futbolda şampiyon olarak Süper amatöre yükselen Azaklı köyü spor kulübüne kupası Rize Futbol İl temsilcisi Yusuf Birinci tarafından taktim edildi.

Rize birinci amatörde şampiyon olarak süper amatöre yükselen Reyhanlı spora kupası Rize ASKF başkanı Ali Çelik tarafından taktim edildi.

Azaklı köyü spor ve Reyhanlı spor takımlar iki grup halinde oynanan takımlarda finallere kaldılar. Yapılan baraj maçlarında her iki takımda Rakiplerini yenerek birinci olarak süper amatöre çıktılar.

HABER/FOTO: NECATİ DİLİ

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş