RİZE AK parti İl teşkilatına yeni başkan yeni yönetim Ataması yapılıyor

: Bayram Arif Turan AK Parti Rize il Başkanı İshak ALİM in 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak genel seçimlere Rize Milletvekili aday adayı olmak için 30-Ocak- 2023 günü istifa etmesinden..

RİZE AK parti İl teşkilatına yeni başkan yeni yönetim Ataması yapılıyor
Son Güncelleme: Bu Haber 410 views Whatsapp

:
Bayram Arif Turan

AK Parti Rize il Başkanı İshak ALİM in 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak genel seçimlere Rize Milletvekili aday adayı olmak için 30-Ocak- 2023 günü istifa etmesinden sonra, hiçbir resmî açıklama koca iktidar partisinden kamuoyuna yapılmamakla birlikte, Bütün il yönetim kurulu üyelerinin de istifa ettikleri konuşuldu, konuşuluyor.

İshak Başkan ve yönetim kurulunun istifalarından sonra, şehir ve kurumlarda gözle görünen boşluklar oluştuğu, bununla birlikte, özellikle ülkemiz de yaşanılan deprem felaketinden sonra, kurumlar arasında sıkıntılar oluştuğu, yetersiz eleştiri getirdiğimiz teşkilatı bile arar hale geldik.

Konu ile alakalı Ankara’da Ak parti genel merkezinde kulislerde bulundum.

Sorularımın cevabını aradım, Rize teşkilatı gibi memlekette istifası istenen il teşkilatları odumu.

Aldığım bilgiler, yaptığım görüşmeler ışığında, Türkiye genelinde Altı ilin il teşkilatlarının yönetim kadrolarının istifası istendiği, bazı illerin yönetim kadrolarının istifaları istense bile, biraz yumuşak davranılarak bazı isimler ile secime gidileceğini bilgilini edindim.

Şunu ifade edeyim ki, Ak PARTİ nim son RİZE İL kongresinden sonra, yazdığım köşe yazımda, oluşan İl yönetim kadrolarını eleştirmiş, düzgün insanlar olabilirler, fakat toplumda kabul gören, partinin vizyonunu anlatacak, siyasete ve siyasi konjektore uzak insanlar olduklarını belirterek eleştirmiştim. Geç olsa da Ak Parti Genel merkezi bunu görmüş ol maliki Rize il teşkilatının tümünün istifasını aldı.

Yine sordum, sorumun cevaplarını aradım, neden, niçin Rize il teşkilatının istifaları alındı.il Başkanı ve yönetim Ataması gerçekleşmedi diye.

Aldığım cevaplar, İshak Başkanın istifasından sonra, atanacak il Başkanının partiyi secime getirecek çalışma ve yol arkadaşlarını belirlemesi için ,Rize il yönetiminin istifası alındığını belirttiler. Parti içinde her partide olduğu gibi sıkıntılar da olduğunu bununda bilindiğini secime gidilecek süreçte herkesi kucaklayacak dargınları, kırıkları barıştıracak, uyumlu yol yürüyecek başkanın önünü açmak için istifalarını istendiği belirttiler.

Sorularıma cevap aramaya devam ettim, Ak Parti Genel Başkanı Sayın Cumhurbaşkanının bu konularda bilgilendirme yapıldı mı ,bu soruma öğrenmeye çalıştım.

Sayın Cumhurbaşkanına bilgilendirme yapıldığını ,görüşüldüğünü, Maraş depremi olduğundan atamanın yapılamadığı, eski il teşkilatında bazı isimlerle devam edileceğini, sekiz on isim yeni yönetime katılacağını, eski yönetimden bazı isimlerin dinlendirileceğini, kısa zaman içinde il Başkanı ve yeni yönetimin atamaları yapılacağını ve isimlerin belli olduğunu belirtti.

Edindiğim bilgilerin sonucundaki izlenimim Rize’de ne konuşuluyorsa ne eleştiriliyor sa Ankara’da biliniyor olması . SEVGİLERİMLE Bayram Arif TURAN

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş