RAYLI SİSTEM TRABZON’A HAYIRLI OLSUN

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle RAYLI SİSTEM TRABZON’A HAYIRLI OLSUN Atanmış Bakanın yeni bir çalışmasını gördük. Rize’ye her projede yan gözle bakan atanmış Ulaştırma Bakanı memleketine hizmetten geri kalmıyor. Atanmış Bakanın..

RAYLI SİSTEM TRABZON’A HAYIRLI OLSUN
Son Güncelleme: Bu Haber 176 views Whatsapp

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

RAYLI SİSTEM TRABZON’A HAYIRLI OLSUN

Atanmış Bakanın yeni bir çalışmasını gördük.

Rize’ye her projede yan gözle bakan atanmış Ulaştırma Bakanı memleketine hizmetten geri kalmıyor.

Atanmış Bakanın belirlediği şehirlerin güzergâh bilgisini paylaşan Bakan’ ’Bursa, Kocaeli, Sakarya, Trabzon ve Samsunda yaşayan vatandaşlarımıza güzel haberimiz var. Sn. Cumhurbaşkanının imzasından çıkan kararla Bursa Üniversite-Görükle uzatma hattı, Kocaeli Kuzey hafif raylı sistem hattının birinci aşaması, Adapazarı-Serdivan raylı sistem hattı, Trabzon raylı sistem hattı, Samsun Raylı sistem hatları araç alım Resmi Gazetede yayınlandı.

Rize-Erzurum karayolunda yapımları yarıda kalan Kırık-Dallıkavak tünellerini hiç umursamayan,

Ovit Tünelinin trafiğe açıldığı 2018 yılından bu yana 20 km lik İkizdere- Ovit Tüneli yoluna para yok diyerek hayır diyen atanmış Bakan Trabzon’daki yollara parayı nereden buluyor nasıl buluyor.

Atanmış bakan Trabzon’un Bakanı ise bir şey diyemem.

Rize Milletvekilleri siz ne yaparsınız……

Rize’nin Çiftekavak-Islampaşa arasında sahil boyunca Hafif raylı sisteme çok ihtiyacı var iken sizin sesiniz niye çıkmaz. Resmi Gazetede Trabzon Raylı sistem hiç kamuoyunda yok iken atanmış Bakan tarafından hemen araya sıkıştırıldı.

Rize sahilinde yapılırsa trafiğinde çok rahatlatacak raylı sistem Çifte kavaktan İslam paşaya kadar çok acil yapılmalıydı. Atanmış Bakan malı hep komşuya getiriyor.

Sn. Cumhurbaşkanı yapılan bu uygulama karşısında 2024 Mart seçiminde de bu atanmış Bakandan oy isteyecek gibime geliyor.

———-

Lojistik limana 40 kamyon

Deniz doldurulmaya 2021 yılında başlanmıştı.

İyidere’de deniz doldurularak Lojistik Liman yapılıyor.

Başlarken 2 yılda tamamlanacak denildi oysa henüz yarısı dolmuş. Şimdi de atanmış Bakan tarafından 2025 yılında tamamlanacağı ve ilk etapta 600 kişi istihdam edeceğini açıklayabilmiş.

Liman sahası dolgusu için İkizdere’deki Taşocağından yaklaşık 20 milyon metreküp taş kullanılacağını belirtilmişti. Hemen her hafta akaryakıta gelen zamlar dolayısıyla yükselen maliyetler sonrası taş taşıyan kamyonların birçoğunun işi bıraktığı biliniyor.

Halen 24 saatte 40 kadar kamyonla devam eden taş taşıma işinde bir kamyon 40 ton taş taşınıyor

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş