PUAN PUANDİR

PUAN PUANDİR TELE KULİS- SPORUN DİLİ ÇANLI YAYINDAN BİR KAÇ KESİT Stüdyo konuğumuz olan Antrenör Önder Demir’ in akşamki söyleyişlerinden ekrana yansıyanlar Önder Demir:  Deplasmandan hele hele Antalya gibi ligin..

PUAN PUANDİR
Son Güncelleme: Bu Haber 220 views Whatsapp

PUAN PUANDİR

TELE KULİS- SPORUN DİLİ ÇANLI YAYINDAN BİR KAÇ KESİT

Stüdyo konuğumuz olan Antrenör Önder Demir’ in akşamki söyleyişlerinden ekrana yansıyanlar

Önder Demir:  Deplasmandan hele hele Antalya gibi ligin gerçekten kaliteli takımlarından alınan 1 puan cok değerlidir. Oynanan karşılaşmaya bakıldığında 0-0 bitmesine karşın her iki takımda net pozisyonlara girdi ama bu pozisyonları cömertce harcayarak 1 er puana razı oldu. Kalecimiz Gökhan’ın 10 kurtarışla yıldızlaştığı karşılaşmada beni en çok düşündüren konu 90 artıdan sonra artık maçı rölantiye alıp ayağa paslarla saglam savunma anlayışıyla 1 puanı alacağız derken verdiğimiz 3 net gol pozosyonuydı.Her ne olursa olsun alınan 1 puan çok değerliydi devre arasına kadar alacağımız her puan ligin ikinci yarısı için bize çok büyük bir kredi sağlayacaktır Dedi.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş