PROJE BÖYLE OLUR,HAKKARİDE HAYAT VAR

PROJE BÖYLE OLUR,HAKKARİDE HAYAT VAR HAKKARİDE 45 BİN ÖĞRENCİYE KAYAK EĞİTİMİ VERİLDİ İSMET KÖSOĞLU HAKKÂRİ-İkizdere eski Kaymakamlarından İdris Akbıyık görev yaptığı Hakkâri’de Vali ve Belediye Başkanı olarak başarılı çalışmalarına devam..

PROJE BÖYLE OLUR,HAKKARİDE HAYAT VAR
Son Güncelleme: Bu Haber 613 views Whatsapp

PROJE BÖYLE OLUR,HAKKARİDE HAYAT VAR

HAKKARİDE 45 BİN ÖĞRENCİYE KAYAK EĞİTİMİ VERİLDİ

İSMET KÖSOĞLU

HAKKÂRİ-İkizdere eski Kaymakamlarından İdris Akbıyık görev yaptığı Hakkâri’de Vali ve Belediye Başkanı olarak başarılı çalışmalarına devam ediyor.

Huzurun gelmesiyle terörle anılan Hakkâri’nin yaşanabilir bir turizm bölgesi olduğunu söyleyen Vali-Belediye Başkanı İdris Akbıyık kayak sporunun gelişmesi hakkında yaktığı açıklamada’ ’Terör yerini huzura bıraktı. Hakkâri’de hazırladığımız kayak platformunda 45 bin öğrenciye ücretsiz Kayak Kursu verildi. Hakkâri’de “Sağlıklı Gelecek Sporla Gelecek Projesi” kapsamında şu ana kadar 45 bin öğrenciye ücretsiz olarak kayak eğitimi verildi. Hakkâri’nin terörle değil turizmle anılmasını istiyoruz. Burada huzur var. Kış sporu kayak için çok iddialıyız. Önemli kayak pistimiz var. Tesisleşme konusunda güzel çalışmalar yaptık. Kayak için her şey müsait, tatil yapmak için büyük şehirlere gitmeye gerek yok’ dedi.

Vali/Belediye Başkanı İdris Akbıyık, kayak merkezini ziyaret ederek bir araya geldiği öğrencilerle birlikte kayak yaptı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş