Prof.Dr. Şaban Şimşek son yazdığı kitabı’ ’Kur’an’a Yolculuk’’ için Rize Türk Ocakları Şubesinde düzenlenen imza ve tanıtım programına katıldı.

TÜRK OCAKLARI RİZE ŞUBESİNDE KİTAP TANITIMI TIP FAKÜLTESİ ESKİ DEKANI PROF.DR. ŞABAN ŞİMŞEK’’KUR’AN’A YOLCULUK’’KİTABIYLA TANITIM VE İMZA PROGRAMI YAPTI İSMET KÖSOĞLU RİZE-RTEÜ Tıp Fakültesi eski Dekanı Prof.Dr. Şaban Şimşek son..

Prof.Dr. Şaban Şimşek son yazdığı kitabı’ ’Kur’an’a Yolculuk’’ için Rize Türk Ocakları Şubesinde düzenlenen imza ve tanıtım programına katıldı.
Son Güncelleme: Bu Haber 443 views Whatsapp

TÜRK OCAKLARI RİZE ŞUBESİNDE KİTAP TANITIMI

TIP FAKÜLTESİ ESKİ DEKANI PROF.DR. ŞABAN ŞİMŞEK’’KUR’AN’A YOLCULUK’’KİTABIYLA TANITIM VE İMZA PROGRAMI YAPTI

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-RTEÜ Tıp Fakültesi eski Dekanı Prof.Dr. Şaban Şimşek son yazdığı kitabı’ ’Kur’an’a Yolculuk’’ için Rize Türk Ocakları Şubesinde düzenlenen imza ve tanıtım programına katıldı.

RTEÜ Tıp Fakültesi eski Dekanı, Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi Göz Kliniği Şefi, Milli Eğitim Bakanlığı eski müsteşarı, Rizeli hemşerimiz Prof.Dr. Şaban Şimşek 17. Kitabı olan ‘5N1K Gözüyle Kur’an’a Yolculuk’ un Rize’deki tanıtım – imza günü programının 3.gününde Türk Ocakları Rize Şubesinde üye ve konuklarla bir araya geldi. Yazdığı 17.kitabı olan ‘’Kur’an’a Yolculuk’ ’kitabını niçin yazdığını anlatan Prof.Dr. Şaban Şimşek ‘’çok uzun bir çalışma ve emek sonucu bu kitap ortaya çıktı. Bu kitabın faydaya dönüşebilmesi için iki şeyi çok önemsedim. Hata payını en aza indirmek ve her cümlede mutlaka anlaşılır olmak. Birinci için gücümü son damlasına kadar kullandım. Gayret bizden Tevfik Allah’tandır düsturuyla beş yıllık bir süreçte beş bin saatten fazla çalıştım. İkincisi için ise dil mananın aracı, manada lafzın varlık sebebidir dedim.834 sahifelik muhteşem bir eser meydana geldi. Herkesin okumasını tavsiye ederim’’ dedi.

Konferans formatında başlayan son bölümde interaktif sohbet şeklinde süren programa Türk Ocağı üyeleri yoğun ilgi gösterdi ve ilgiyle takip etti. Program sonunda kitaplarını imzalayan Prof.Dr. Şaban Şimşek hocaya Türk Ocakları adına geleneksel Türk Ocakları hediyesini eski baro Başkanı ve Türk Ocakları Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ateş Hatinoğlu verdi. Rize Şube Başkanı Turan Aslan Mercan programa katılımı için Prof.Dr. Şaban Şimşek hocaya teşekkür etti ADMİN

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş