Potanın Dişi Atmacaları bayram yaşattı : 75-56

TKBL Play Off Final serisinde Rize Belediyespor  sahasında konuk ettiği  HDI Sigorta Yalova VIP’i 75-56 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. Rize Yeni Şehir Kapal Spor Salonunda saat 16:00 da..

Potanın Dişi Atmacaları bayram yaşattı : 75-56
Son Güncelleme: Bu Haber 169 views Whatsapp

TKBL Play Off Final serisinde Rize Belediyespor  sahasında konuk ettiği  HDI Sigorta Yalova VIP’i 75-56 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

Rize Yeni Şehir Kapal Spor Salonunda saat 16:00 da başlayan mücadeleyi baştan sona önde götüren temsilcimiz müsabakayı takip eden taraftarlara çifte bayram yaşattı.

Rize Belediyesi’nde Marie Elise Benson ile Sümeyya Özcan rakip potaya bıraktığı sayılarla galibiyette başrol oynarken, Benson 23, Sümeyya ise 20 sayı ile oynadı. Rize ekibinde Deniz 11 sayı, Cansu Öncel ve Arzu Asiye Özdemir 8’er sayı ile Aysude Yıldıztekin ise 5 sayı ile skora katkıda bulundu.

Yalova ekibinde ise Cierra Janay Dillaro 14 sayı, Gözde Yürük 12, Mira yUzunoğlu 10, Aslı Sevinç 8, Nazlı Güler 6, Fatma Ata 3, Fatma Nur İçaçan 2 ve Tuğçe Kanat 1 sayı kaydetti.Çaykur Rizespor Kulübü Eski Başkanı Hasan Kartal’ın da tribünden izlediği karşılaşmanın 1. Çeyreği 16-14 Rize Belediyesi’nin üstünlüğüyle sona ererken, ev sahibi ekip ilk devreyi 39-23 önde tamamladı. Rize ekibi 3. Çeyrekte de üstünlüğünü koruyarak 61-43’lük skorla son çeyreğe girdi. Bu çeyrekte de rakibine geçit vermeyen Rize Belediyesi karşılaşmadan 75-56 galibiyetle ayrılarak final serisinde 1-0 öne geçti.

Üç maç kazanan tarafın Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselmeye hak kazanacağı final serisindeki 2. Maç Ramazan Bayramının 3. günü 4 Mayıs Çarşamba günü Rize Yeni Şehir Spor Salonunda saat: 16.00’da oynanacak. Final serisinin 3. maçı ise 7 Mayıs Cumartesi günü saat: 16.00’da Yalova’da 90. Yıl Spor Salonunda oynanacak.Haber : İlyas GÜR/HabereTanık

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.