Pazarspor evinde mağlup

Spor Toto 2.Lig Kırmızı grup temsilcimiz Pazarspor evinde karşılaştığı Etimesgut Belediyspor’a 2-1 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Saat 13:00’de Pazar İlçe Stadyumunda oynanan müsabakada maça golle başlayan konuk takım oldu.14.dakikada..

Pazarspor evinde mağlup
Son Güncelleme: Bu Haber 348 views Whatsapp

Spor Toto 2.Lig Kırmızı grup temsilcimiz Pazarspor evinde karşılaştığı Etimesgut Belediyspor’a 2-1 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Saat 13:00’de Pazar İlçe Stadyumunda oynanan müsabakada maça golle başlayan konuk takım oldu.14.dakikada Şahin Fıstıkçı’nın golüyle 1-0 öne geçen konuk takım ilk yarıda kalesinde tehlikeye izin vermedi.Zaman zaman atak yapan Pazarspor ilk yarıda istediği skoru bulamadı ve soyunma odasına mağlup girdi.İkinci yarı beraberlik için sahaya çıkan Şahinler 2.golüde ağlarında gördü.48.dakikada takımının ve kendisinin 2.golünü ağlara gönderen Şahin Fıstıkçı takımının rahatlamasını sağladı.Pazarspor adına tek gol 79.dakikada Eren Karadağ’dan geldi.Kalan dakikalarda başka gol olmazken bu sonuçla 2 maçı eksik Pazarspor 23 puanla 11.sırada kalırken konuk ekip 12.sıraya yükselerek rakibi Pazarspor’la puanını eşitleyip 23 oldu.

Pazarspor bir sonraki mücadelesinde  30 Aralık Saat 13:00 de deplasmanda Kastamonuspor’un konuğu olacak

A lot of folks who work full-time jobs find themselves affordable-papers.net with very little time .

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş