PAZAR HALKI ÇAY FABRİKALARININ BACA DUMANIYLA DERTTE

PAZAR HALKI ÇAY FABRİKALARININ BACA DUMANIYLA DERTTE Rize’nin Pazar İlçesinde Vatandaşlar Çay Fabrikalarının Dumanından Şikayetçi: Bacaların Filtrelenmemesi Sorun Yaratıyor Pazar ilçesindeki vatandaşlar, özel çay fabrikalarının bacalarından çıkan duman nedeniyle yaşadıkları..

PAZAR HALKI ÇAY FABRİKALARININ BACA DUMANIYLA DERTTE
Son Güncelleme: Bu Haber 411 views Whatsapp

PAZAR HALKI ÇAY FABRİKALARININ BACA DUMANIYLA DERTTE
Rize’nin Pazar İlçesinde Vatandaşlar Çay Fabrikalarının Dumanından Şikayetçi: Bacaların Filtrelenmemesi Sorun Yaratıyor
Pazar ilçesindeki vatandaşlar, özel çay fabrikalarının bacalarından çıkan duman nedeniyle yaşadıkları rahatsızlıklardan dolayı endişeli. Özellikle çay üretiminde kullanılan maddenin yanması sonucu açığa çıkan tozun çevre sağlığını tehdit ettiğini iddia eden bölge sakinleri, yetkililerden çözüm talep ediyor.

Pazar ilçesine bağlı Zafer Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Kirazlık Mahallesi, Kocaköprü Köyü ve Kesikköprü Köyü gibi bölgelerde yaşayan vatandaşlar, özellikle Doğuşçay ve Ulusoy Çay fabrikalarının bacalarından çıkan dumanın evlerine kadar ulaştığını belirtiyor. Evlerinin içerisine bile yayılan madde tozunun temizliği ile uğraşmak zorunda kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, çevre kirliliğinin artık dayanılmaz bir noktaya geldiğini ifade ediyor.

Vatandaşlar, özel çay fabrikalarının bacalarında filtre kullanılmamasının ciddi bir sorun olduğunu ve bu durumun çevre sağlığını olumsuz etkilediğini vurguluyor. Konuyla ilgili olarak yerel yetkililere başvurduklarını ancak sonuç alamadıklarını belirten vatandaşlar, şimdiye kadar herhangi bir denetim veya çözüm adımının atılmamış olmasından duydukları rahatsızlığı dile getiriyor.

Bölge sakinleri, çay fabrikalarının denetlenmesi ve bacaların uygun filtrelerle donatılması gerektiğini vurguluyor. Sağlıklı bir çevre için bu adımların atılmasının kaçınılmaz olduğunu belirten vatandaşlar, yetkililerden soruna acil bir çözüm bulunması çağrısında bulunuyor.

Pazar ilçesindeki çay fabrikalarının çevre kirliliği sorunu, bölge sakinlerinin haklı endişelerine neden oluyor. Vatandaşlar, temiz hava ve sağlıklı bir yaşam için çay fabrikalarının çevreye verdiği zararın en kısa sürede giderilmesini bekliyor. Konuyla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.
HABER: DOĞANCAN İLEK

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş