Palut: ligdeki rekabetin arttığını ve her maçın önemli olduğunu vurguladı.

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden ekip, 28. hafta maçında 2 Mart Cumartesi günü Kayserispor ile karşılaşacak. Palut, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, ligdeki rekabetin arttığını ve her maçın önemli olduğunu vurguladı…

Palut: ligdeki rekabetin arttığını ve her maçın önemli olduğunu vurguladı.
Son Güncelleme: Bu Haber 149 views Whatsapp

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden ekip, 28. hafta maçında 2 Mart Cumartesi günü Kayserispor ile karşılaşacak. Palut, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, ligdeki rekabetin arttığını ve her maçın önemli olduğunu vurguladı.
Son 5 haftadır kötü sonuçlar aldıklarını ifade eden Palut, bu negatif periyodu sonlandırmak istediklerini dile getirdi. Rakiplerinin de performansının arttığını belirten Palut, takımının Kayserispor maçında iyi bir performans sergileyerek pozitif bir sonuç almayı hedeflediklerini söyledi. Palut, antrenmanların takımın performansını geliştirmek için önemli olduğunu ve son maçlarda gol yollarında etkili olamadıklarını da belirtti.http://: https://gazete53.com/palut-ligdeki-re…dugunu-vurguladi/

 

Ayrıca, ligdeki hakem performanslarının da değerlendirilmesi gerektiğini belirten Palut, bu konunun sezon sonunda masaya yatırılması gerektiğini ifade etti. Ancak şu an takımının alması gereken puanlara odaklandığını söyleyen Palut, görev değişimleri ve VAR sisteminin daha adil kullanımını umut ettiğini dile getirdi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş