ÖZLENEN GALİBİYET

ÖZLENEN GALİBİYET GÖZLEM NECATİ DİLİ Çaykur Rizespor 2021-2021 futbol sezonunda Başladığı süper lig maçlarında beklediği galibiyetleri alamazken, ligde bugüne kadar onadığı müsabakalar neticesinde toplamda bir puanı bulunmaktaydı. Çaykur Rizespor artık..

ÖZLENEN GALİBİYET
Son Güncelleme: Bu Haber 367 views Whatsapp

ÖZLENEN GALİBİYET

GÖZLEM NECATİ DİLİ

Çaykur Rizespor 2021-2021 futbol sezonunda Başladığı süper lig maçlarında beklediği galibiyetleri alamazken, ligde bugüne kadar onadığı müsabakalar neticesinde toplamda bir puanı bulunmaktaydı. Çaykur Rizespor artık galibiyetle tanışması gerekiyordu.

Arzuladığı bu galibiyeti kendi sahasında oynadığı Kasımpaşa maçında buldu.

Çaykur Rizespor oyuna hızlı başlayan taraf oldu. Dakikalar on biri gösterirken gelişen Çaykur Rizespor atağında Kasımpaşa kalesinde gelişen ataklar neticesinde Sol taraftan yaklaşık 25 metreden Cemali Serter’in uzaktan çektiği şut Kasımpaşa ağlarıyla buluştu Rize kendi sahasında 1-0 galip duruma geçti tribünler bu golden sonra ayağa kalktılar. Taraftarların, camianın beklediği galibiyet sinyalleri gelmeye mi başladı?

İlk yarı sonucu bu şekilde soyunma odasına gidildi.

İkinci yarıda 61. Dakikada Umut Dilan Bozak kullandığı penaltı vuruşuyla Kasımpaşa beraberliği yakalayan taraf oldu. Dakikalar çabuk geçerken Çaykur Rizespor beraberlikten kurtulmak istiyordu. Müsabaka sonuna sekiz dakika ilave edildi.

Her zaman söylemişimdir müsabaka 90 dakikalardır uzatmalarda vardır. İşte uzatmalar son dakikasında Çaykur Rizespor taraftarını, yöneticilerini, herkesi ayağa kaldıran bu dakikalarda geldi Gelişen atakta son sözü Kaptan Selim Ay söyledi skoru 2-1 taşıyan isim oldu.

Çaykur Rizespor beklediği bu galibiyeti son anda yakaladı.

Haftalar sonrada olsa bu galibiyet Çaykur Rizespor’a bir moral olur düşüncesindeyim.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.