OVİT BÖLGEMİZİN CAN DAMARIDIR’’

TAHSİN BAYRAMOĞLU’’TÜRKİYENİN EN UZUN TÜNELİNİ YAPANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM, ERZURUM’DA UZUN SÜRELİ İL GENEL MECLİS ÜYESİ TAHSİN BAYRAMOĞLU RİZE VE ERZURUM BASINI İLE KAMUOYUNA SESLENDİĞİ OVİT TÜNELİNDEN İLK KEZ GEÇTİ. İSMET..

OVİT BÖLGEMİZİN CAN DAMARIDIR’’
Son Güncelleme: Bu Haber 302 views Whatsapp

TAHSİN BAYRAMOĞLU’’TÜRKİYENİN EN UZUN TÜNELİNİ YAPANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM,

ERZURUM’DA UZUN SÜRELİ İL GENEL MECLİS ÜYESİ TAHSİN BAYRAMOĞLU RİZE VE ERZURUM BASINI İLE KAMUOYUNA SESLENDİĞİ OVİT TÜNELİNDEN İLK KEZ GEÇTİ.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- Doğu Karadeniz’i Doğu Anadolu ve GAP’a ulaştıran en güvenlikli karayolu olan Rize-Erzurum güzergâhı üzerindeki Ovit Tünelinden ilk kez geçen Tahsin Bayramoğlu sevincini basınla paylaştı.

Erzurum İli İl Genel Meclisinde 30 yılı aşkın önce ANAP’tan sonra AKP ‘den İspir ilçesinin İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yapan Tahsin Bayramoğlu Ovit Tünelinden geçerken heyecanını gizleyemedi. Ovit Tünelinin Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan tarafından 18 Haziran 2018 de hizmete açılış törenine katıldığını söyleyen Tahsin Bayramoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi’ ’Yıllarca Erzurum bölgesinden bu yolun yapılması için kamuoyuna seslendim. Siyasette her zaman ve her yerde çözüm için yazışmalar yaptım, yetkililere ulaşarak çözüm istedim. Turgut Özal’dan, Mesut Yılmaz’dan bu yol için çok destek istedim. Erzurum ile birlikte Rize’de görev yapan Gazeteci dostlarımın çok desteğini gördüm. Her fırsatta benim açıklamalarıma yer verdiler.2018 yılındaki en sevinçli günümüzde Ovit Tünelinin İkizdere girişinde açılıştaki tören yerine gelmiştim. Şiddetli yağmur altında Cumhurbaşkanımızın Tünelin açılışını gördüm. Çok sevinçliydim ama o yağmur ve soğuk altında rahatsızlanarak hastanelerde bugüne kadar tedavi gördüm. Çok şükür epeyce iyileştim. Bugün Erzurum’daki dostlarım beni Erzurum’dan arabalarına alarak seni Ovit Tüneline götüreceğiz deyince kıramayarak 14 bin üç yüz metre uzunluğundaki Ovit Tünelinden ilk kez geçtim ve yine dönerek İspirden Erzurum’a döndüm. Tünel Ovit zirvesinin 600 metre altından geçiyor, muhteşem bir eser. Emeği geçenlere binlerce teşekkür ediyorum’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş