‘’ÖMÜR BOYU SÜRECEK BİR ŞARKISIN SEN’’ ÇAYKUR RİZESPOR

necatidili@hotmail.com         NECATİ DİLİ GÖZLEM ‘’ÖMÜR BOYU SÜRECEK BİR ŞARKISIN SEN’’ ÇAYKUR RİZESPOR Çaykur Rize spor oynadığı son üç maçta üst üste üç galibiyet alarak seriyi üçe çıkarttı. Bu mana dada..

‘’ÖMÜR BOYU SÜRECEK BİR ŞARKISIN SEN’’ ÇAYKUR RİZESPOR
Son Güncelleme: Bu Haber 181 views Whatsapp

necatidili@hotmail.com         NECATİ DİLİ GÖZLEM

‘’ÖMÜR BOYU SÜRECEK BİR ŞARKISIN SEN’’ ÇAYKUR RİZESPOR

Çaykur Rize spor oynadığı son üç maçta üst üste üç galibiyet alarak seriyi üçe çıkarttı. Bu mana dada dokuz puan hanesine yazdırarak puanını 48 çıkartan taraf oldu. Rize serisini sürdürmeye niyetli.

Taraftarların Avrupa seslendirmeleri herhalde rayına girecek gibi görünüyor. İyi oyun, baskılı oyun sonuca giden bir Çaykur Rizespor güzel bir futbol, güzel bir sonuç.https://gazete53.com/omur-boyu-surece…-caykur-rizespor/

  1. dakikada Çaykur Rizespor Minhev yakaladığı pozisyonda Kaleci Leıte geçemedi. Fazla sürmeden 33. Dakikada Zeqiri Antalya Spor ağlarını havalandırdı. Hakem Emre Kargın Ofsayt gerekçesiyle golü vermedi. Var a gidildi bu kez hakem orta noktayı gösterdi.

Rize spor gol yollarını yoklamaya çalışırken 41. Dakikada Minchev ile ikinci golü yakaladı. Bu kez Ofsait olduğundan gol geçersiz sayıldı. Müsabakada kalite adını iyi bir futbol vardı. Antalya spor puanını yükseltmek isterken Rize sporda üst sıralarda daha iyi yer bulmak istiyordu. İlk yarı Rize sporun 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

İkinci yarını başında Rize kalecisi Gökhan yine gününde olarak müthiş bir kurtarışla gole izin vermedi. Güzel bir kurtarışa imza attı.

Çaykur Rize spor taraftarlarıda maç boyunca takımlarına desteği sürdürdüler. ‘’Ömür Boyu sürecek’’  Bir şarklısın sen’’ şarkısını tempo halinde söylerken adeta futbolcular kamçılıyordu bu şarkı ile Rize sporun ikinci golü geldi ‘’ Bir şarkısın sen’’Zeqiri ikinci golünü atıyordu. Tribün yine aynı şarkıyı söylerken statta inliyordu. Taraftarlar mükemmeldi. Tezahüratları kayda değerdi.

Emirhan’ın soldan kaptığı top ile sıyırdıktan sonra Gaiçh’ e attığı pas ile alda at dercesine tek vuruşla skoru 3.o yapıyorlardı.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş