ÖĞRENCİLERDEN’’ MİNDERİ KAP GEL KİTAP OKUYORUZ’’ KAMPANYASI

İSMET KÖSOĞLU RİZE-Özel Çözüm Koleji öğrencilerinin kitap okuma kampanyası öğrenciler arasında ilgi çekti. Kütüphane Etkinlikleri kapsamında yapılan programla ilgili bir açıklamada bulunan Çözüm Koleji Genel Müdürü Mahmut Dabak’’öğrencilerimiz “Minderini Kap..

ÖĞRENCİLERDEN’’ MİNDERİ KAP GEL KİTAP OKUYORUZ’’ KAMPANYASI
Son Güncelleme: Bu Haber 251 views Whatsapp

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Özel Çözüm Koleji öğrencilerinin kitap okuma kampanyası öğrenciler arasında ilgi çekti.

Kütüphane Etkinlikleri kapsamında yapılan programla ilgili bir açıklamada bulunan Çözüm Koleji Genel Müdürü Mahmut Dabak’’öğrencilerimiz “Minderini Kap Gel Kitap Okuyoruz” projesi çerçevesinde kitapların ve kitap okumanın önemine vurgu yaparak kampüs bahçesinde bir araya geldiler. Kültürün dün de, bugün de, yarın da tek taşıyıcısı vardır. Bu Kitaptır. Çocuklarımız kitap okuma alışkanlığını kazandırmalıyız. Kitap okuma alışkanlığı çok azaldı. Sosyal medyaya esir olan gençleri teknoloji bağımlılığından kurtarmalı. Öğrencilerimize açık temiz havada kitap okuma etkinliğinin devamını sağlamak için çalışmalarımızı öğretmen arkadaşlarla birlikte sürdüreceğiz ’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş