Öğrenciler, İyidere 1. Atma Türkü Yarışması’na hazırlanıyor

Öğrenciler, İyidere 1. Atma Türkü Yarışması’na hazırlanıyor Rize’nin İyidere ilçesinde Atma Türkü Yarışması yapılacak. Öğrencilerin katılacağı yarışma için başvurular 7 Nisan’da sona eriyor. HABER:ARZU ERBAŞ İyidere Mesleki Teknik Anadolu Lisesi,..

Öğrenciler, İyidere 1. Atma Türkü Yarışması’na hazırlanıyor
Son Güncelleme: Bu Haber 149 views Whatsapp

Öğrenciler, İyidere 1. Atma Türkü Yarışması’na hazırlanıyor

Rize’nin İyidere ilçesinde Atma Türkü Yarışması yapılacak. Öğrencilerin katılacağı yarışma için başvurular 7 Nisan’da sona eriyor.
HABER:ARZU ERBAŞ
İyidere Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Atma Türkü Yarışması düzenliyor. 1’incisi yapılacak Atma Türkü Yarışması okullar arasında düzenlenecek. Öğrencilerin birer eserle katılabileceği yarışmaya başvurular 7 Nisan’da sonra erecek. En az 10, en fazla 20 dörtlük arasında olacak atma türkülerde dereceye giren eserler 27 Nisan’da yapılacak İyidere İlçe Turizm Haftası Programında açıklanacak. 1. Atma Türkü Yarışması başvurular İyidere Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde devam ediyor.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş