“O KADAR ABARTMAYIN”

MİLLİ TAKIMDA GÜNDEM “O KADAR ABARTMAYIN” A Milli Futbol takımı Avrupa Şampiyonasının ilk maçında 32 takımdan belki de grupta bizden başka bir takıma gol atamadan sıfır puan çekecek bir Gürcistan’ı..

“O KADAR ABARTMAYIN”
Son Güncelleme: Bu Haber 34 views Whatsapp

MİLLİ TAKIMDA GÜNDEM “O KADAR ABARTMAYIN” A Milli Futbol takımı Avrupa Şampiyonasının ilk maçında 32 takımdan belki de grupta bizden başka bir takıma gol atamadan sıfır puan çekecek bir Gürcistan’ı 3-1 yendik diye Montella’lı A milli takımı göklere çıkarıyorlar.  A Milli Futbol takımımız ülkemizin ortak ve milli bir değeridir, başarılı olması hepimizin gururu ancak yanlışlarla..

Tarih :  Okunma : 0 Defa Okundu… Yorum Yap    

MİLLİ TAKIMDA GÜNDEM “O KADAR ABARTMAYIN”

A Milli Futbol takımı Avrupa Şampiyonasının ilk maçında 32 takımdan belki de grupta bizden başka bir takıma gol atamadan sıfır puan çekecek bir Gürcistan’ı 3-1 yendik diye Montella’lı A milli takımı göklere çıkarıyorlar.

 A Milli Futbol takımımız ülkemizin ortak ve milli bir değeridir, başarılı olması hepimizin gururu ancak yanlışlarla dolu bir 97 dakikada artık dünya markası haline gelen Altın çocuk Arda Güler’in “özgüvenli müthiş bir şuttan gelen süper bir gol” den başka abartacak hiçbir şeyin olmadığını düşünüyorum.

Maçı 3-1 kazandık eyvallah fakat bir Gürcistan takımına karşı 3-0 önde götürürsün rehavete girerek son dakikada bir gol yersin fakat 6 dakikalık bir uzatmada Gürcistan beraberlik golünü atmak için kalecinin dahi gol atmak için ceza sahasında olduğu bir anda santrası da yapılmayan uzatmanın uzatmasında atılan bir golle 3-1 kazanmamızı fazla büyütmeye gerek yok, üçüncü golde sevinmedik mi evet çok sevindik niye sevindik Gürcistan’dan beraberlik golünü yemeden 3. Golü atıp maçı bitirdiğimiz için.

Peki bu tabloyu Çekya ve Portekiz takımlarına karşı gerçekleştirebilirsek işte gerçek milli takım gerçek hoca Montella bu diye abartmamız son derece doğal bir hale gelecek.

Kadro seçimi de gelince yine tüm basın Samet Akaydın’ı anlata anlata bitiremiyor adeta maçın yıldızı olarak belirlediler, ama Samet Akaydın zayıf bir takımın zayıf bir forveti karşısında rakibe al da at diyecek hali yok tabi ha İstanbulspor’un forveti ha Gürcistan A Milli takımın forveti.

Kalede ısrarla Uğurcan’ın oynaması gerekirken her an olumsuz bir patlama yapacak vede yediği golde yapmasına rağmen yinede tercihini Mert yanında kullanmasını ne ben ne ülke anlayabilmiş,

Takımlarında bile ilk 11 e giremeyen Kaan Ayhan, Orkun Kürkçü  ve Mert Müldür’ü sahaya sürüp sanki 35 lik bir futbolcuymuş gibi Arda Güler’i oyundan çıkarması bana göre tam bir handikaplı bir davranış olduğunu düşünüyorum.

Çekya ve Portekis maçında yine aynı kadroyla sahaya çıkarsa ve gruptan çıkamazsak çok ama çok yazık olacak.

Yol yakınken isimleri Mert olup sahada fazla Mertliklerini gösteremeyen Mertlerden uzak Uğurcan, Zeki, Okay, Abdülkerim, Ferdi, Arda , Hakan, İsmail, Kerem, Kenan ve Barış Alper onbiri ile çıkıldığı taktirde Çekya ve Portekiz zorlanılabilir, aksi taktirde zorlanacak takımın Türkiye olma ihtimalinin yüksek olacağını düşünüyorum.

Onun için diyorum takımın tüm değeri bir Arda Güler etmeyen bir takımı zorlanarak 3-1 gibi bir skorla yenme olayını o kadar abartmayın kendi içimizdeki sorunları kadro kurgusun oluşturup Çekya ve Portekiz takımlarından birini yenelim o zaman abartmak hakkımız olacaktır.

Saygılarımla

Şeref YEREBAKAN

Araştırmacı yazar, Spor adam

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş