NEFESLERİ KESEN BİR MAÇ

NEFESLERİ KESEN BİR MAÇ Derepazarı ilçe stadında oynanan süper amatör maçında nefesleri kesen bir mücadele oldu. Karşılaşmada tam doz gol oldu. Bu mücadele seyrine doyum olmayan bir karşılaşma oldu Rize..

NEFESLERİ KESEN BİR MAÇ
Son Güncelleme: Bu Haber 407 views Whatsapp

NEFESLERİ KESEN BİR MAÇ

Derepazarı ilçe stadında oynanan süper amatör maçında nefesleri kesen bir mücadele oldu.

Karşılaşmada tam doz gol oldu. Bu mücadele seyrine doyum olmayan bir karşılaşma oldu Rize belediye spor ile Ardeşen spor karşılaştılar Deplasman da oynayan Ardeşen spor Rize Belediye spor filelerini beş kez havalandırırken Rize Belediye spor Ardeşen spor filelerini dört kez havalandırdı. Müsabaka sonunda Ardeşen spor Rize Belediye sporu beş, dört mağlup ederken üç puanı alan taraf oldu.

Müsabakanın15. Dakikasında Ardeşen spordan ilk golünü atarak 1-0 öne geçirdi. 35 dakikada Ardeşen spor skoru 2-0 yaptı. 45. Dakikada Ardeşen spor penaltı atışında skoru 3-0 yaptı. İlk yarı Ardeşen sporun 3-0 galibiyeti ile sona erdi.

İkinci yarıda toplam altı gol daha atıldı.51 ve 72. Dakikada Belediye spor farkı bire indirdi75. Dakikada Ardeşen spor farkı ikiye çıkartan taraf oldu. 90 dakikada Belediye spor farkı tekrar bire indiren taraf oldu.93. dakikada Ardeşen spor farkı tekrar ikiye çıkartan taraf oldu.95. dakikada Belediye spor penaltı vuruşunu gole çevirdi fark tekrar bire indi. Müsabaka sonucu Rize Belediye spor 4- 5 Ardeşen spor

HABER MERKEZİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş