NEFESLERİ KESEN BİR MAÇ

UNUTULMAZ BİR İKİNCİ YARI NECATİ DİLİ GÖZLEM Karadeniz düellosunda kazanan taraf Çaykur Rizespor oldu. Bülent Korkmaz Çaykur Rizespor’da son üç maçta mağlubiyet alırken Karadeniz derbisinde üç puanı üç golle aldı…

NEFESLERİ KESEN BİR MAÇ
Son Güncelleme: Bu Haber 434 views Whatsapp

UNUTULMAZ BİR İKİNCİ YARI

NECATİ DİLİ GÖZLEM

Karadeniz düellosunda kazanan taraf Çaykur Rizespor oldu.

Bülent Korkmaz Çaykur Rizespor’da son üç maçta mağlubiyet alırken Karadeniz derbisinde üç puanı üç golle aldı.

İlkyarısı  ( 0 – 0 ) beraberlikle biten Müsabakanın golleri ikinci yarıda atıldı.

Müsabakanın ikinci yarının hemen başında Trabzon spor öne geçti. Çaykur Rizespor önce yakaladı, sonra öne geçti. Trabzon spor yine yakaladı. Sonunda Çaykur Rizespor yine öne geçti Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor üç golü pohjanpalo ile kazanırken dokuz golü bulunan Palo çift haneli rakamları bulurken gol sayısı on iki oldu.

Bu müsabakada Palo üç penaltı vuruşunu gole çevirirken penaltı vuruşlarını aynı köşeye attı. Bu üç penaltı vuruşunda üç golle hettrikl yapan isim oldu.

Çaykur Rizespor bu maçtan önce 26 gol atmıştı 16 golü duran toplardan kazanırken bu müsabaka sonrası duran top ile gol sayısını 19 a çıkarttı.

İkinci yarıda nefes kesen bir maç izlendi. Heyecan doruktaydı. Üstelik müsabaka kar altında oynandı. İnanılmaz bir ikinci yarı mücadelesi vardı. Kar ile gelen müsabakada Gülen tarafta Çaykur Rizespor olurken puanını 26 çıkardı.

Bülent Korkmaz oynadığı üç müsabakayı kaybederken sıfır puan almıştı. Dördüncü müsabakası Trabzon spor maçıydı. Dördüncü maçında üç puanla ayrılırken taraftarını sevince boğuyordu. Böylece Çaykur Rizespor iki ay sonra kazanan taraf oldu. İki ay öncede bu sahada Antalya sporu mağlup etmişte.

Bir hatırlatma daha yazayım bu müsabakayı 2870 kişi izledi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş