NARKOTİKTE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞARILI ÇALIŞMA

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimiz genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında,17.08.2021 günü İl merkezinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta ve..

NARKOTİKTE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAŞARILI ÇALIŞMA
Son Güncelleme: Bu Haber 419 views Whatsapp

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimiz genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında,17.08.2021 günü İl merkezinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta ve akabinde soruşturmanın genişletilmesiyle birlikte şahısların ikametinde yapılan aramada; Ø 2 parça halinde toplam ağırlığı 1,05 gr. Metamfetamin maddesi, Ø 32,33 gr. Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi, Ø 176 gr. Sıvı Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi , Ø 2 kök kenevir bitkisi, alüminyum folyo ve uyuşturucu madde kullanım aparatı ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili B.A. ve C.B. isimli şahıslara TCK-188 Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, TCK-191 Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ve 2313 SKM (Yasadışı Kenevir Ekimi) suçundan adli işlem yapılmış, B.A. isimli şahıs 18.08.2021 tarihinde İl Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. KAMUOYUNA DUYURULUR

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.