Narkotik suçlarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimiz genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan ve ilimize uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği değerlendirilen şahıs..

Narkotik suçlarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.
Son Güncelleme: Bu Haber 204 views Whatsapp

Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimiz genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan ve ilimize uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği değerlendirilen şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalarda;

09.10.2023 günü ilimiz merkezinde yabancı uyruklu 3 kadın şahsın yapılan kontrolünde iç çamaşır kısımlarında kapsül şeklinde ambalajlanmış halde Metamfetamin Maddesi ele geçirilmiştir.

Şüphe üzerine şahıslar beden muayenesi için hastaneye intikal ettirilmiş olup hastanede yapılan tetkiklerde M.G. isimli şahsın bağırsak ve makat kısmında yine uyuşturucu ve uyarıcı madde olduğu değerlendirilen bazı bulgulara rastlanılmış, yapılan tıbbi müdahale sonucu şahsın bağırsak ve makat kısmından ambalajlanmış kapsüller halinde Metamfetamin Maddesi çıkarılmış olup 3 şahıstan toplam;

*10 parça halinde kapsül şeklinde 868,91 gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Müdürlüğümüzce konu ile ilgili 3 şahıs (P.E., R.P., M.G.) hakkında gerekli adli işlemler yapılmış olup her üç şahısta çıkarıldıkları Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

İlimiz genelinde narkotik suçlarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş