MİNİK FUTBOLCUDAN BÜYÜK JEST / nostalji

MİNİK FUTBOLCUDAN BÜYÜK JEST Geçtiğimiz günlerde Pazar genç Aslanlar takımım Antrenmana giderken okul aracı Işıklı da kaza geçirmişlerdi. Bu kazada bazı öğrenciler yaralanmıştı. Bu hafta da Salarha sahasında Pazar genç..

MİNİK FUTBOLCUDAN BÜYÜK JEST / nostalji
Son Güncelleme: Bu Haber 383 views Whatsapp

MİNİK FUTBOLCUDAN BÜYÜK JEST

Geçtiğimiz günlerde Pazar genç Aslanlar takımım Antrenmana giderken okul aracı Işıklı da kaza geçirmişlerdi. Bu kazada bazı öğrenciler yaralanmıştı. Bu hafta da Salarha sahasında Pazar genç Aslanlar U 14 takımının Filiz çay spor ile maçı vardı. Müsabakada gol atan Genç aslanlar takımındaki oyuncu kenar yönetimine doğru koşarak geldi ve formanın altındaki yazıyı hocalarına doğru gösterdi. Tişörtteki yazıda ‘’ Geçmiş olsun Arda ve Caner kardeşlerim ‘’ Kaza geçiren arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerini sundu. Bu hadise kenar yönetimin ve takım arkadaşlarını ve herkesi çok duygulandırdı. Hocaları ve yöneticileri bu olaydan bizim bile bilgimiz yoktu derken duyguları da gözlerden kaçmadı. Küçük futbolcudan büyük jest  HABER VE FOTO: Necati dili

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş