MİLLETVEKİLİ AVCI VE İLÇE BAŞKANI AK, KURUM ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

MİLLETVEKİLİ AVCI VE İLÇE BAŞKANI AK, KURUM ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak , Kültür ve Turizm İl Müdürü..

MİLLETVEKİLİ AVCI VE İLÇE BAŞKANI AK, KURUM ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 326 views Whatsapp

MİLLETVEKİLİ AVCI VE İLÇE BAŞKANI AK, KURUM ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak , Kültür ve Turizm İl Müdürü Esra Alemdaroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, Çevre Şehircilik İl Müdürü Ali Serkan Savaş ve Milli Eğitim İl Müdürü Engin Emen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Avcı ve Ak ziyaretlerde atamaları gerçekleşen kurum müdürlerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, görevlerinde başarılar diledi. Kurum müdürlerinden müdürlükleriyle alakalı brifing aldı.

Avcı “Rize’mize atanan müdürlerimize hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. İnşallah başarılı bir görev dönemi geçirirler. Ortak paydamız Rize, bu yüzden en iyisi için her zaman çalışıyoruz, çalışmaya da hız kesmeden devam edeceğiz. Pandemi koşulları biraz çalışmalarımızı aksatsa da elimizden geldikçe vatandaşlarımızla, teşkilatlarımızla, kurumlarımızla bir arada olacağız.”dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.