MHP’Lİ ESKİ ENCÜMENDEN MHP’Lİ İSPİR BELEDİYE BAŞKANI AHMET COŞKUN’A ZİYARET

MHP’Lİ ESKİ ENCÜMENDEN MHP’Lİ İSPİR BELEDİYE BAŞKANI AHMET COŞKUN’A ZİYARET RİZELİ İL GENEL MECLİS ÜYESİ HASAN KANSIZOĞLU’ BAŞKANIN BAŞARILI ÇALIŞMALARINI GÖRMEK İNSANIMIZA GURUR VERİYOR’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize İl Genel Meclisinin..

MHP’Lİ ESKİ ENCÜMENDEN MHP’Lİ İSPİR BELEDİYE BAŞKANI AHMET COŞKUN’A ZİYARET
Son Güncelleme: Bu Haber 354 views Whatsapp

MHP’Lİ ESKİ ENCÜMENDEN MHP’Lİ İSPİR BELEDİYE BAŞKANI AHMET COŞKUN’A ZİYARET

RİZELİ İL GENEL MECLİS ÜYESİ HASAN KANSIZOĞLU’ BAŞKANIN BAŞARILI ÇALIŞMALARINI GÖRMEK İNSANIMIZA GURUR VERİYOR’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize İl Genel Meclisinin MHP ‘li eski Üyelerinden Hasan Kansızoğlu İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun’u makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

MHP den önceki dönemde Rize İl Genel Meclisinde Kalkandere üyesi olarak görevde bulunan Hasan Kansızoğlu İspir Belediye Başkanını ziyaret ederek çalışmalarında kolaylık diledi. Kansızoğlu ziyarette’’ başkanımızı çok yoğun gördüm. Yaz süresi bizim bölgenin yoğun bir gurbetçi gelişi oluyor. Belediye çalışmaları halkın ihtiyaçları doğrultusunda yapılıyor. Halka hizmet herkese nasip olmaz. Ahmet Başkanım ile aynı yıllarda siyaset yapmadım ama güzel işlere imza attığını duymak görmek beni mutlu eyledi. Başarılar diliyorum’’ dedi.

İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun’da ’ kapım her zaman halka hizmet için açıktır, Bizde mesai mevhumu yok. İmkânlarımız elverdiği sürece çalışmamıza devam edeceğiz’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.