MHP’Lİ BAŞKANLARDAN AKP İL BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE

MHP’Lİ BAŞKANLARDAN AKP İL BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE İSMET KÖSOĞLU RİZE-AKP İl Başkanlığına atanan eski Milletvekili ve İl Başkanlarından Hikmet Ayar’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. MHP ve Çayeli Belediyelerinin..

MHP’Lİ BAŞKANLARDAN AKP İL BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE
Son Güncelleme: Bu Haber 234 views Whatsapp

MHP’Lİ BAŞKANLARDAN AKP İL BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-AKP İl Başkanlığına atanan eski Milletvekili ve İl Başkanlarından Hikmet Ayar’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

MHP ve Çayeli Belediyelerinin MHP’li Başkanları İsmail Hakkı Çiftçi ve İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz AKP İl Başkanlığına atanan Hikmet Ayar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret sonrası bir açıklamada bulunan MHP’li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ Rize AKP İl Başkanı Sayın Hikmet Ayar beyi Rize AK Parti İl başkanlığı binasında MHP’li Çayeli Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Çiftçi Başkanım ile beraber ziyaret ettik. Değerli Başkanıma yeni görevlerinde Hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulunduk. Ziyaret samimi, sıcak bir sohbet havasında geçti kendilerine nazik kabulleri için Teşekkür ediyorum’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş