MHP ÇALIŞMALARI SAHADA DEVAM EDİYOR

http://: https://gazete53.com/mhp-calismalari-…ada-devam-ediyor/MHP ÇALIŞMALARI SAHADA DEVAM EDİYOR BAŞKAN’’İKİZDEREDE BÖLGENİN EN SAĞLIKLI İÇME SUYUNU KULLANIYORUZ’’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-31 Mart 2024 yerel yönetimler seçim çalışmaları kapsamında İlçemizin güzide Devlet kurumlarını ziyaretlerimiz devam ediyor…

MHP ÇALIŞMALARI SAHADA DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 86 views Whatsapp

http://: https://gazete53.com/mhp-calismalari-…ada-devam-ediyor/MHP ÇALIŞMALARI SAHADA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN’’İKİZDEREDE BÖLGENİN EN SAĞLIKLI İÇME SUYUNU KULLANIYORUZ’’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-31 Mart 2024 yerel yönetimler seçim çalışmaları kapsamında İlçemizin güzide Devlet kurumlarını ziyaretlerimiz devam ediyor.

31 Mart yerel seçim çalışmaları hakkında açıklamada bulunan MHP li Belediye Başkanı ve adayı Hakan Karagöz’’ Bu kapsamda İl Genel Meclis Adayları Abdulrezzak Uzun, Ahmet Kaşmer Başkanlarım ve Belediye Meclis üyesi adayları İsmail( ismet) Sözüer, Cevdet Çifte, Ferhat Hamzaoğlu beyleri le beraber İlçe Polis merkezimizi, İlçe Jandarma Komutanlığımızı ve Emine Hakkı Ekşi Hastanesini ziyaret ettik. Nazik kabulleri için İlçe emniyet Müdürü Komiser Osman Emirzeoğlu, İlçe jandarma Komutanı J.Teğmen Mesut Yılmaz, Emine& Hakkı Ekşi hastanemiz Baş Hekimi Dilek Ahmetoğlu ve Hastahane müdürü Yakup Karasu ve Tüm personellerine heyetim adına teşekkür ediyorum.31 Mart günü yapılacak seçimde hizmetlerimize devam etmek için bir kez daha seçmenlerimizin bize vize vereceğine inanıyoruz. Şu ana kadar Belediye olarak yaptığımız hizmetler ortada. Devam eden çalışmalarımız var. İlçeye ilk kez Doğalgaz getirdik, ilçenin 60 yıllık içme suyu ihtiyacını giderdik. İkizdere bölgedeki en sağlıklı suyu içen bir ilçedir. İlçede yayla suyu kullanılıyor’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş