MERMERDELEN VE CAMİ ÖNÜ MAHALLESİNDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI…….

MERMERDELEN VE CAMİ ÖNÜ MAHALLESİNDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI……. GÖZLEM – NECATİ DİLİ Edindiğim bilgilerde Atatürk Caddesi, Mermer delen mahallesi Simit fırını karşısında yol genişletme çalışması ve Cami önü mahallesi Fener..

MERMERDELEN VE CAMİ ÖNÜ MAHALLESİNDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI…….
Son Güncelleme: Bu Haber 438 views Whatsapp

MERMERDELEN VE CAMİ ÖNÜ MAHALLESİNDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI…….
GÖZLEM – NECATİ DİLİ
Edindiğim bilgilerde Atatürk Caddesi, Mermer delen mahallesi Simit fırını karşısında yol genişletme çalışması ve Cami önü mahallesi Fener Caminin sağ karşı sağ tarafındaki yol genişletme çalışmalarına başlandı.
Bilindiği gibi o civardaki yolda trafik seyrinde sıkışmaları göze çarpıyordu. Bu çalışmalardan sonra o kışındaki yol genişleyerek Trafikte bir nebzede olsa rahatlama olacaktır. Yeni köy mahallesinde ki yol genişletme çalışmalarda hummalı bir şekilde devam etmektedir.
Rize için yeni çalışmalarda bulunmaktadır. Şehir bakımından göze güzel gelen ve beğeni kazanan çalışmalar görünmektedir. Rize’nin çeşitli mahalle arasındaki yollarda betonlama çalışmalarda devam etmekte olduğunu görmekteyiz. Yol yapımın da bir hayli yol çalışmaları oldu, oluyor da Yukarıda belirttiğim gibi bu iki mahallede yol genişletme çalışmaları dahada olacaktır. Aldığımız bilgiler bunu göstermektedir. Yolcu bekleme duraklarda göze hoş gelen bir görünüm oluşturmaktadır. Zira Rize’nin yağmuru bol olan yerde bu duraklarda tam yerinde bir karardır yağan yağmur ve esen rüzgârdan korunarak istikametlerine gidecek olan yolcular araçlara rahat bineceklerdir. Trafikte fazla seyir halinde olduğumuzdan ve yayalarında dediği gibi gece aydınlatma ışıkları Rize merkeze ayrı bir güzellik katmaktadır. Ayrıca Rize merkezde ömrünü tamamlayarak yıkılan bu binaların yerine daha güzel, daha sağlam binalar ve iş merkezleri görüldüğü gibi hummalı bir şekilde çalışmalar gece ve gündüz yirmi dört saat boyunca çalışmalar devam etmektedir.
Rize Kale yol çalışmaları ve o istikametteki yol çalışmaları ve kenar duvarları genişletilerek o istikamete giden araç ve yayalar için rahatlama olacaktır ayrıca yerli ve yabancı Turistlerinde araçları ile rahatça kale ve civarlarına gidecekler diye düşündüm. Gecesini gündüzüne katarak çalışan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve belediye başkan yardımcılarına ve ekibine başarılar dilerim.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.