MERKEZ PİRİÇELEBİ MAHALLESİNDE İŞLER YOLUNDA

MERKEZ PİRİÇELEBİ MAHALLESİNDE İŞLER YOLUNDA -MUHTAR HACI ALİ GÜNEY’’MODERN BİR MAHALLE OLMA YOLUNDA ÇALIŞMA YAPIYORUZ’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Merkez Piriçelebi Mahallesinde güzel çalışmalar oluyor. Muhtar Hacı Ali Güney modern bir mahalle..

MERKEZ PİRİÇELEBİ MAHALLESİNDE İŞLER YOLUNDA
Son Güncelleme: Bu Haber 431 views Whatsapp

MERKEZ PİRİÇELEBİ MAHALLESİNDE İŞLER YOLUNDA

-MUHTAR HACI ALİ GÜNEY’’MODERN BİR MAHALLE OLMA YOLUNDA ÇALIŞMA YAPIYORUZ’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Merkez Piriçelebi Mahallesinde güzel çalışmalar oluyor. Muhtar Hacı Ali Güney modern bir mahalle için çalışmalarımız devam ediyor dedi.

Piriçelebi Mahallesindeki çalışmalarıyla dikkat çeken başarılı Muhtarı Hacı Ali Güney çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada’ ’Mahallemizin Harem Sokağı Altyapı ve üstyapı Çalışmaları Yaya kaldırım, Korkuluklar yapılarak tamamlandı. Bizlere desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Metin Bey olmak üzere Başkan Yardımcısı Sayın Muhittin Aydın Bilsel, Fen işleri Müdürü Naci Haciosmanoğlu, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Bünyamin Nalkıran ile sahada çalışan bütün personele Mahallem ve Harem Sokak sakinleri adına teşekkür ediyorum. Modern ve yaşanılır bir Mahalle için her gün çalışıyoruz. Belediyemizin bütün çalışmalarda çok büyük desteğini görüyoruz, mahalleme hayırlı olsun’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş