MEHMET AKİF PİRİM U15 GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI RİZE’DE BAŞLIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu ve Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Organize edilen, “Mehmet Akif Pirim U15 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, 7-6-8 Haziran 2023 tarihleri arasında..

MEHMET AKİF PİRİM U15 GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI RİZE’DE BAŞLIYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 372 views Whatsapp

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu ve Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Organize edilen, “Mehmet Akif Pirim U15 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, 7-6-8 Haziran 2023 tarihleri arasında Rize Yeni Şehir Spor salonunda gerçekleştirilecek.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme açıklamasında, “Rize’de düzenlenecek Mehmet Akif Pirim U15 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nın teknik toplantısı yapıldı. Rize’de düzenlenecek şampiyonanın teknik toplantısına Türkiye Güreş Federasyonu Grekoromen Güreşten Sorumlu Asbaşkanı ve Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Pirim, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa, Spor Faaliyetleri Şefi Sinan Kaba ve Müsabaka Başhakemi Yusuf Sadri Kishalı katıldı. Müsabakalar yarın sabah 11.00’de başlayacak ve 8 Haziran’da sona erecektir.” şeklinde açıklandı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.