Mega Projeye Görkemli Açılış…

Mega Projeye Görkemli Açılış… Türkiye’nin mega projelerinden Rize Artvin Havalimanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev’in katıldığı görkemli törenle açıldı. Yoğun ve coşkulu bir kalabalığın..

Mega Projeye Görkemli Açılış…
Son Güncelleme: Bu Haber 368 views Whatsapp

Mega Projeye Görkemli Açılış…
Türkiye’nin mega projelerinden Rize Artvin Havalimanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev’in katıldığı görkemli törenle açıldı.

Yoğun ve coşkulu bir kalabalığın katıldığı açılış töreni öncesi Vali Kemal Çeber,  son hazırlıkları inceledi. İlk uçağın inmesi ile törene katılan Bakanları ve siyasi parti genel başkanlarını karşıladı. Bekleme salonunda misafirlere eşlik etti. Havalimanı inşaatının her aşamasını yakından takip eden Vali Çeber, havalimanı hakkında konuklara bilgiler verdi. Bölge halkının heyecanla beklediği havalimanı projesinin Rize’nin ekonomisine ve turizmine sağlayacağı katkıları aktardı.

Vali Çeber, açılışın son adımına gelindiğinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın ilham Aliyev’in uçaklarının inmesiyle kendilerini karşılayarak tören alanına kadar eşlik etti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.