MANLE ŞELALESİ TURİZM YATIRIMI BEKLİYOR

MANLE ŞELALESİ TURİZM YATIRIMI BEKLİYOR BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’’ŞELALEMİZ 2023 YILINDA TURİZME HAZIRLANACAK’’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İlçe merkezine 500 metre uzaklıktaki Manle Şelalesi 2023 yılında önemli gelişmeleri paylaşarak projesinin hazırlanması bekleniyor…

Son Güncelleme: Bu Haber 266 views Whatsapp

MANLE ŞELALESİ TURİZM YATIRIMI BEKLİYOR

BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’’ŞELALEMİZ 2023 YILINDA TURİZME HAZIRLANACAK’’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İlçe merkezine 500 metre uzaklıktaki Manle Şelalesi 2023 yılında önemli gelişmeleri paylaşarak projesinin hazırlanması bekleniyor.

İkizdere merkeze çok yakın Yeşilyurt Mahallesinde bulunan Manle Şelalesinde güzel gelişmelerin olacağını söyleyen MHP li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ Rize’miz yalnız Çay ile tanınmıyor. Yaylaları ve şelaleleri ile etkileyici bir şehirdir. Bu şehrin hiç bozulmamış en güzel ilçelerinden biriside İkizdere’dir. İkizdere ilçemizin merkeze çok yakınında bulunan Manle Şelalesi mutlaka görülmesi gereken yerlerden biridir. Yeşilyurt Mahallesindeki Şelalemiz ilçe merkezinden 500 metre uzakta muhteşem doğası olan bir yerde bulunuyor. Yeşilyurt Mahallesinde bulunan Manle Şelalesi iki kademeli ve yaklaşık olarak 30 metre yükseklikten akan güzel bir şelaledir. Suyu hiç eksilmez.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş