MALTEPEDE CHP ADAYI İKİZDERELİ ESİN KÖYMEN

MALTEPEDE CHP ADAYI İKİZDERELİ ESİN KÖYMEN İSMET KÖSOĞLU İstanbul Maltepe Belediye Başkanlığı için CHP Mimar Esin Köymen’i aday gösterdi. Rize-İkizdereli olan Mimar Esim Köymen Maltepe Belediye Başkan adaylığı için TMMOB..

MALTEPEDE CHP ADAYI İKİZDERELİ ESİN KÖYMEN
Son Güncelleme: Bu Haber 191 views Whatsapp

MALTEPEDE CHP ADAYI İKİZDERELİ ESİN KÖYMEN

İSMET KÖSOĞLU

İstanbul Maltepe Belediye Başkanlığı için CHP Mimar Esin Köymen’i aday gösterdi. Rize-İkizdereli olan Mimar Esim Köymen Maltepe Belediye Başkan adaylığı için TMMOB İstanbul Büyükkent Şube Başkanlığından istifa etmişti.

Rize-İkizdereli olan CHP Maltepe Belediye Başkan adayı Esin Köymen Mimar. Adaylık öncesi TMMOB Mimarlar Odası İstanbul’da Büyükkent şube başkanı olarak görev yaparken Belediye Başkan adaylığı için görevinden istifa etti. Maltepe’de yerel belediyeciliğin gereğini yapacağını söyleyen Esin Köymen’’ CHP bayrağını burada yere indirmeden yeniden dik tutacağız. Maltepeli seçmenlerimin ilgi ve duyarlılığına güveniyorum. Beni tercih eden partimin kurullarına teşekkür ediyorum. Şimdi kolları sıvayarak 31 Mart akşamı sandıktan çıkmak için çalışmalara başlıyoruz’’dedi.

https://gazete53.com/maltepede-chp-ad…reli-esin-koymen

Mimar Esin Köymen kimdir

Maltepe’de yaşayan Rizeli Mimar Esin Köymen İkizdere Rüzgârlı köyünden Muhsin Köymen’in kızı ve Maltepe Üniversitesi eski rektörü Prof.Dr. Kemal Köymen’in yeğeni.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş