MAĞLUBİYETTEN GALİBİYETE AÇILIŞ KAPTANDAN GELDİ  

MAĞLUBİYETTEN GALİBİYETE AÇILIŞ KAPTANDAN GELDİ NECATİ DİLİ GÖZLEM Çaykur Rizespor Maça başlamadan öncesinde ligde Bolu sporun bu hafta galip gelmesiyle bir basamak geriledi. Bolu spor lig ikinciliğe yerleşmişti. Çaykur Rizespor..

Son Güncelleme: Bu Haber 253 views Whatsapp

MAĞLUBİYETTEN GALİBİYETE AÇILIŞ KAPTANDAN GELDİ

NECATİ DİLİ GÖZLEM

Çaykur Rizespor Maça başlamadan öncesinde ligde Bolu sporun bu hafta galip gelmesiyle bir basamak geriledi. Bolu spor lig ikinciliğe yerleşmişti.

Çaykur Rizespor alacağı Ankara deplasmanda galibiyetle, Çaykur Rizespor’un beş galibiyeti bulunurken bu haftada üstüne basarak seriyi bozmadı bu maç beklide seri başlangıcın devam niteliği olabilir alacağı galibiyetle yine basamakları çıkarak puanını 25 yapmak istiyordu.

Önemi büyük olan bir maça çıkıyordu. Zira Rizespor’un rakipleri bu hafta birbirleriyle oynayacak.

Müsabakada ilk tehlikeli atak Gençlerbirliği’nden geldi. Bolu sporun atağından sonra Gençlerbirliği’nin beklediği gol erken geldi. Mağlup duruma düşen Rizespor oyun disiplininden kopmadı. 21. Dakikada Kaptan defanstan gelerek rotayı çizen golü atıyordu. Takımını da rahatlatıyordu.

İki golde benzer gollerdi bir birinin aynısı gibi farklı kalelerde gol oldu.

İkinci yarıda Kubilay’ın attığı gol takımı rahatlatıyordu 63. Dakikada göze hoş gelen bir organizasyon sonucunda Kubilay gol sayısını üçe çıkartıyordu İki golde Altay spora atmıştı. Rizespor’un galip duruma gelmesiyle Bolu sporla puanları eşitleniyordu.

Benhur,  Miya paslaşmasında Miya Çaykur Rizespor’u tamamen rahatlatan golü atıyordu. Böylece Çaykur Rizespor zorlu olan deplasmandan üç gol üç puanla dönerken Galibiyetlerini Altıya çıkartıyordu. İki hafta üst üste iki galibiyeti yakalıyordu.

İlk golü atan kaptanda Galibiyete doğru rotayı çevirmişti. Mağlubiyetten galibiyete doğru ilk gol gelirken bütün futbolcularda galibiyette büyük rol oynadılar.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş