Liyakat mı? Güven mi?

Liyakat mı? Güven mi? Ya Her ikisi de var ise? Böyle bir başlık atıyor ve konuya direkt bodoslama başlıyorum. Son günlerde Rize yeni bir gündem doğurdu, yoğun gündemlerin memleketi Rize’nin..

Liyakat mı? Güven mi?
Son Güncelleme: Bu Haber 293 views Whatsapp

Liyakat mı? Güven mi? Ya Her ikisi de var ise?

Böyle bir başlık atıyor ve konuya direkt bodoslama başlıyorum. Son günlerde Rize yeni bir gündem doğurdu, yoğun gündemlerin memleketi Rize’nin yeni rektörü kim olacak ? Gündem konusu ortaya çıkınca üç aşağı beş yukarı başlığın konusu da ortaya çıkmaya başladı sanırım. Evet Cumhurbaskanimizin adini taşıyan Recep Tayyip Erdoğan

Peki Bu kişide en önemli olması gereken Liyakat mı? Güven mi? Evet siyasi olarak bakarsak güven , doğal olarak bakarsak liyakat . Pekiiiii Ya ikisi bir arada olursa? Desenize dadınnan yinmez  Evet arkadaşlar bence Getirilen bürokratlar veya makama getirilen şahıslar hem o alanda liyakatli, hem de getiren kesime güven vermesi davayı ve verilen görevi taşıyabilecek beceriye sahip olmalı. Peki Selçuk bu kadar uzatma çıkar ağzından baklayı diyorsan ben böyle birini tanıyorum. Rizeli de tanıyor . Hatta herkes şunu dedi yahu dediler Bu kişiden çok iyi bir eğitimci olur ancak başkan biraz eksik kaldı, zamanı yetmedi dediler. Evet Bu kişi Prof. Dr. Reşat KASAP. Kendisi Eğitimci, araştırmacı, liyakatli ve güven veren bir kişi. Rize’nin çoğu kesimince sevilen halk adamı biriydi ve şuan da Ankara Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi İstatistik Bölümü Öğretim Üyesi olarak akademisyenliğe devam ediyor. 100’e yakın yurt içi ve yurt dışı bilimsel yayına imzası olan ve biografisi nazarlık biri.

Şöyle ki zaten aslında kendini ispatlamış, verilen görevleri başarılı bir şekilde yerine getirerek güvenirliğini ispatlamış , liyakat ise liyakatını ispatlamış bir Reşat Kasap geldi geçti zaten Rize’den ama hâlâ halkın kalbinde. Gönlü Rizeli , kalbi Rizeli , Kendi Rizeli, Güven ve Liyakat Sahibi Reşat Kasap. Rize’ye sizce eğitim hususunda hizmet vermeyi hak etmiyor mu? Olur , olmaz bilemem ama Liyakat mi Güven mi sorusunun cevabı YA İKİSİ DE REŞAT KASAP’Ta var ise?

Şimdiden hayırlısı olsun ….

Şunuda ayrıca belirteyim , Reşat hocamızın dedeleri Anzerli Ben ise askorozluyum, ne dedelerimiz , ne nenelerimiz akraba. Ha keşke olsaymışız o ayrı ama bunu da belirtmek isterim.

Selçuk Kasap

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş