‘Laf Öyle Değil Böyle Sokulur’

 https://gazete53.com/laf-oyle-degil-boyle-sokulur/ ‎’ Dedirten, Zamanında Herkese Ders Olmuş Tarihi Ayarlar abilerinabisi – Onedio Editörü 01.05.2019 – 05:57 Zaman zaman biz de günlük hayatımızda küçüklü büyüklü ayarlar yiyor ya da belki hak edene hak..

‘Laf Öyle Değil Böyle Sokulur’
Son Güncelleme: Bu Haber 1.202 views Whatsapp

 https://gazete53.com/laf-oyle-degil-boyle-sokulur/ ‎’ Dedirten, Zamanında Herkese Ders Olmuş Tarihi Ayarlar

Zaman zaman biz de günlük hayatımızda küçüklü büyüklü ayarlar yiyor ya da belki hak edene hak ettiği ayarı veriyoruz ve bunları genelde unutmuyoruz. Ancak öyle ayarlar var ki, tüm insanlığın kulağına küpe oluyor ve tarih sayfalarına kazınarak her hatırlandığında ”vay anasını” dedirtiyor. Bugün sizin için o unutamadığımız tarihi ayarları derledik.

Keyifli okumalar! https://gazete53.com/laf-oyle-degil-boyle-sokulur/ ‎

1. Mustafa Kemal Atatürk vs. Kral Aleksander

– Ve işte mirim sizin bu zaferden önce İngilizler, Yunanlar, Fransızlar hep gelip bize yalvardılar siz de Türklere karşı savaşa girin diye, ama biz girmedik…Atatürk yerinden kalkar, kralın yanına kadar gider, elini sıkar ve gözlerinin içine baka baka o muazzam cevabı verir:+ Verilmiş sadakanız varmış, geçmiş olsun ekselansları.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş