KURUMLAR ARASI İLK FUTBOL TURNUVASI 1981-1982

KURUMLAR ARASI İLK FUTBOL TURNUVASI 1981-1982 O yıllarda müesseseler arası futbol maçları vardı, hatırlıyorum bu günkü gibi. Ses sineması futbol takımıda o turnuvalara katılmıştı. O zamanlarda hayli iddialı futbol takımları..

KURUMLAR ARASI İLK FUTBOL TURNUVASI 1981-1982
Son Güncelleme: Bu Haber 427 views Whatsapp

KURUMLAR ARASI İLK FUTBOL TURNUVASI 1981-1982

O yıllarda müesseseler arası futbol maçları vardı, hatırlıyorum bu günkü gibi. Ses sineması futbol takımıda o turnuvalara katılmıştı. O zamanlarda hayli iddialı futbol takımları vardı. Müsabakalar Atatürk stadında oynanırdı. Zemini ise o tarihlerde bilindiği gibi toprak saha, maçlar orada oynanırdı. Hatırladığım kadarıyla 1981-1982 tarihleri arasında oynanmaya başlanmıştı.

Sinemanın katıldığı turnuva 1981- 1982 ilk kurumlar arası turnuvaydı lig usulü göre 4 gurup halinde oynandı Ses spor turnuvada o sene 2. Olmuştu.

Ses spor antrenmanı Atatürk stadı toprak saha

Bu  turnuvada forma giyen Hakan Tecimer’i O dönemde Rizespor Amatörün alt yapısını İsmail Karaali çalıştırıyordu  İsmail Karali Hakanı Rizespor’un amatör takımına aldı.    Oradan A takımda forma giydi. Yıllarca a takımda forma giydi. O dönemlerde Böyle turnuvalar çokça izlenirdi.

Ayaktakiler

Baki Gürdal, ( MERHUM )Şevki KOLÇAKİ, İlyas Eminoğlu, Enver Karaali, Mustafa Kanburoğlu ( MERHUM ) Oktay Kamburoğlu, Muharrem Havuz, Erdoğan Kolçak

Oturanlar: Sarı hasan karakan, Hakan Tecimer, Oktayım arkadaşı, Orhan Durmuş,ü Çetin Kolçak, Sami Hemşinli oğlu ( merhum

HABER: NECATİ DİLİ

NOT: Gönderin yayınlayalım

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş