AİLEDE RAMAZAN NASIL YAŞANMALI”

RİZE BELEDİYESİ, SALİHA ERDİM’İN KATILIMIYLA “AİLEDE RAMAZAN NASIL YAŞANMALI” KONULU KONFERANS DÜZENLEDİ Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından yazar Saliha Erdim’in sunumuyla “Ailede Ramazan Nasıl Yaşanmalı” konulu..

AİLEDE RAMAZAN NASIL YAŞANMALI”
Son Güncelleme: Bu Haber 85 views Whatsapp

RİZE BELEDİYESİ, SALİHA ERDİM’İN KATILIMIYLA “AİLEDE RAMAZAN NASIL YAŞANMALI” KONULU KONFERANS DÜZENLEDİ
Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından yazar Saliha Erdim’in sunumuyla “Ailede Ramazan Nasıl Yaşanmalı” konulu konferans düzenlendi.
Yazar Saliha Erdim’in anlatımıyla gerçekleşen konferansa Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Konferansta yazar Saliha Erdim salonda bulunan vatandaşlara, ramazan ayının birlik ve bütünlüğe olan katkısına, aile içerisindeki iletişimin artmasına olan faydasına, anne, baba ve çocukların davranışlarının nasıl olması gerektiğine ve bu davranışların sevgi ve şevkati nasıl arttığıdına dair bir çok konuda bilgiler aktardı.
Ribegem tarafından aileleri ve öğrencileri bilgilendiren, faydalı ve zengin içerikli konferansların belirlenen program dahilinde düzenlenmeye devam edeceği bildirildi.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş