KÖY DERNEĞİNDEN ÖRNEK BİR DAVRANIŞ

Of Kıyıboyu Köyü Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği 5. Kez Kan Bağışı kampanyası düzenledi İSMET KÖSOĞLU OF-Of İlçesinde bir Köy Derneğinin Kızılay ile işbirliği yaparak Kan Bağışı Kampanyasında bulunması STK..

KÖY DERNEĞİNDEN ÖRNEK BİR DAVRANIŞ
Son Güncelleme: Bu Haber 279 views Whatsapp

Of Kıyıboyu Köyü Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği 5. Kez Kan Bağışı kampanyası düzenledi

İSMET KÖSOĞLU

OF-Of İlçesinde bir Köy Derneğinin Kızılay ile işbirliği yaparak Kan Bağışı Kampanyasında bulunması STK lara örnek olması için iyi bir örnek.

Kıyıboyu Köyü Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Köseoğlu düzenlenen kampanya hakkında yaptığı açıklamada’’ Toplumsal farkındalık oluşmasına katkı sağlamak amacıyla 5 yıl önce başlattığımız, bu yıl 5.sini düzenlediğimiz Kızılay toplu kan bağışı etkinliğimizi güzel bir katılımla tamamladık. Destek olan, duyarlılık göstererek kan veren Yönetim kurulumuza, Kızılay’ımızın emektar ekibine, emeği geçen, destek olan tüm üye ve komşularımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Kan vererek e güzel yardımı yapıyoruz. Kan hayat kurtarır bunun bilincindeyiz. İyi ki varsınız’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş